HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
5 Mart 2024 Salı Saat: 11:37

"AZ LAF ÇOK İŞ"

Adeta ‘yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır’ mesajı veren Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, rekorlar kırarak 5 yılda 2 bin 200 km asfalt ve beton yol, 1670 km içme suyu ve 410 kmde kanalizasyon hattı yap
"AZ LAF ÇOK İŞ"

Adeta ‘yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır’ mesajı veren Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, rekorlar kırarak 5 yılda 2 bin 200 km asfalt ve beton yol, 1670 km içme suyu ve 410 km'de kanalizasyon hattı yaptıklarını vurgulayarak yeni dönemde de bu çalışmaların devam edeceğini ve Ordu'da yol ve su sorunu olan tek bir mahallenin kalmayacağını söyledi.

            Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda 5 yılda alt yapı ve üst yapıda kırılan rekorlardan bahsetti. Her fırsatta 'az laf çok iş' vurgusu yapan Başkan Güler, yeni dönemin anahtarının da vatandaşların tüm sorunlarını çözmek odaklı olacağını belirtti.

“ORDU’DAN EDİRNE’YE GİDİP GELECEK UZUNLUKTA YOLU KONFORA KAVUŞTURDUK”

            Paylaşımında, en uzun kırsal yol ağına sahip Ordu’da 5 yılda yapılan alt yapı ve üst yapı çalışmalarını sıralayan, yeni dönemde ise yol ve su sorununun tarih olacağının altını çizen Başkan Güler, şu ifadelere yer verdi:

            "Tarihi bir rekora imza atarak Ordu’dan Edirne'ye gidip geri gelecek uzunlukta, 19 ilçemizin tamamında 2 bin 200 kilometre asfalt ve beton yolu 5 yılda şehrimize kazandırdık.

Yine kırılması güç bir rekora imza atarak 1670 kilometrelik içme suyu hattı başta olmak üzere, 410 kilometre uzunluğunda yağmur suyu ve kanalizasyon hattı yatırımını gerçekleştirerek şehrimizin altyapısını baştan sona yeniledik.

            Yeter mi? Hayır. Ordu'da yol ve su sorunu olan tek bir mahalle kalmayacak. Şehrimize, hemşehrilerimize hayırlı olsun."

Anahtar Kelimeler : "AZ, LAF, ÇOK, İŞ"

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız