HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
6 Mart 2024 Çarşamba Saat: 15:35

“HALKIMIZLA HEP İÇ İÇE OLACAĞIZ”

CHP Altınordu Belediye Başkan Adayı Ulaş Tepe, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kentteki sivil toplum kuruluşlarının yanı sıra mahallelere giden Ulaş Tepe, akşam ise ev ziyaretlerinde bulunuyor. 7/24 sahada olan Tepe, Çalma
“HALKIMIZLA HEP İÇ İÇE OLACAĞIZ”

CHP Altınordu Belediye Başkan Adayı Ulaş Tepe, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kentteki sivil toplum kuruluşlarının yanı sıra mahallelere giden Ulaş Tepe, akşam ise ev ziyaretlerinde bulunuyor. 7/24 sahada olan Tepe, "Çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmamak için gayret ediyoruz. Amacımız halkımızın daha modern bir şehirde konforlu bir yaşam sürmeleridir. Hazırlıklarımız tamam. Yetkiyi aldığımızda işe koyulacağız" dedi.
            CHP Altınordu Belediye Başkan Adayı Ulaş Tepe, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Adaylığının netleşmesinin ardından anında sahaya inerek, vatandaşlarla bütünleşen Ulaş Tepe, gönüllere hitap ediyor. Çalışmalarının karşılığını anket sonuçlarından alan Tepe, kentteki kurum ve kuruluşların yanı sıra mahalle ve ev ziyaretlerinde bulunuyor. Ziyaretlerinde adeta başkan gibi karşılanan Tepe, 7'den 70'e herkesin derdine derman olmaya hazırlanıyor.
HALKIMIZLA HEP İÇ İÇE OLACAĞIZ
            Ziyaretlerde vatandaşların kendisine gösterdiği ilgiden duyduğu mutluluğu dile getiren Tepe, "Önümüzde bir yerel seçim var. Halkımız, ilçemizi yönetecek belediye başkanını seçmek için sandık başına gidecek. Buradan çıkacak sonuç ile şehrin 5 yıllık kaderi belli olacak. Sandıktan hangi sonuç çıkarsa çıksın ben yine herkesin bir evladı, bir ağabeyi, bir kardeşi olarak kalacağım. Ben sadece seçim var diye burada değilim. Seçimden sonra da yine sizlerle olacağım. Bir telefon kadar size uzakta olacağım. Düğününüzde, cenazenizde yine yanınızda olacağım. Gülyalı Belediye Başkanlığı yaparken olduğu gibi yine Altınordu ilçemizde halkımız ile iç içe olacağız" diye konuştu.
            Tepe, "Bizim derdimiz sadece seçilmek, birilerine bir şeyler ispat etmek değil. Bizim derdimiz ilçemizi daha ileri bir noktaya taşımak. Biz kimseye hayal satmıyoruz. Yapabileceklerimizin sözünü veriyoruz. Yapamayacağımız hiçbir şeyin sözünü vermiyoruz. Bunu da her ziyaretlerimizde ifade ediyoruz. O yüzden çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmamak için gayret ediyoruz. Amacımız halkımızın daha modern bir şehirde konforlu bir yaşam sürmeleridir. Hazırlıklarımız tamam. Yetkiyi aldığımızda işe koyulacağız" ifadelerinde bulundu.

Anahtar Kelimeler : “HALKIMIZLA, HEP, İÇ, İÇE, OLACAĞIZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız