HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
6 Mart 2024 Çarşamba Saat: 16:28

“31 MART’TA 20’DE 20 YAPACAĞIZ”

Çamaşlıların Cumhur İttifakı Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e ilgisi oldukça yoğun oldu.
“31 MART’TA 20’DE 20 YAPACAĞIZ”

 Dr. Mehmet Hilmi Güler, 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında bugün soluğu Çamaş ilçesinde aldı. İlçe girişinde büyük bir coşkuyla karşılanan Başkan Güler düzenlendiği mitingle ilçe meydanını bayram yerine çevirdi.

            Çamaşlıların Cumhur İttifakı Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e ilgisi oldukça yoğun oldu. Soğuk havaya aldırış etmeden ilçe meydanını tıka basa dolduran Çamaşlılar coşkusuyla Başkan Güler’e desteğini gösterdi. Burada halka hitap eden Başkan Güler, doğalgaz başta olmak üzere konut ve istihdam üzerine yapılacak olan projelerin müjdesini vererek halkın coşkusunu zirveye taşıdı.

            Başkan Güler’in sözleri sık sık alkış ve tezahüratlar ile kesilerek karşılık gördü. Mitingde Çamaşlılara hitap eden Başkan Güler konuşmasında şu sözlere yer verdi:

“Çamaş ilçemizi inşallah doğalgaza kavuşturacağız. Çamaş’ın konut meselesini TOKİ ile 124 konut ile başlatıyoruz. Yerimiz hazır. İşsizlik sorunumuz var, Çamaşlıların artık gurbete gitmesini istemiyoruz. Bu güzel topraklarda kalsınlar, doğduğu yerde doysunlar istiyoruz.  Bunun için buraya bir tekstil fabrikası da kuracağız. Çamaş’a başka sürprizlerimiz de var. Yol ve su meselesi artık sorun olmayacak. Zaten geçtiğimiz dönemde Çamaş ilçesine 300 milyon liralık yatırım yaptık.”

“BİR YANDA AK GENÇLİK BİR YANDA BOZKURTLAR BİZİ KİMSE YIKAMAZ”

            31 Mart Yerel Seçimlerine hazırlanan Başkan Güler mitingde verdiği siyasi mesajlarla birlik ve beraberlik vurgusu da yaptı.

            Başkan Güler konuşmasına şöyle devam etti: “Bir yanda AK Gençlik bir yanda bozkurtlar bizi kimse yıkamaz. 31 Mart’ta da öyle bir mesaj vereceğiz ki 20’de 20’i yapacağız. Çamaş’ımızı harikulade bir yere getireceğiz. Tarım, turizm, teknoloji alanında çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Allah yardımcımız olsun. Gönlünüz rahat olabilir. Sevgiyi büyütelim, tehdit diliyle, kavgayla bir yere varılmaz. Bizim davamız ulu bir dava.”

 

Anahtar Kelimeler : “31, MART’TA, 20’DE, 20, YAPACAĞIZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız