HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
7 Mart 2024 Perşembe Saat: 13:30

“PROJELERİMİZLE HAZIRIZ”

Ünye Belediye Başkanı ve AK Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı, AK Parti Ünye Belediye Meclis Üyeleri Aday Tanıtım Toplantısı ve yeni dönem projelerin tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada Ünye Yüzyılı Belediyecili
“PROJELERİMİZLE HAZIRIZ”

Ünye Belediye Başkanı ve AK Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı, AK Parti Ünye Belediye Meclis Üyeleri Aday Tanıtım Toplantısı ve yeni dönem projelerin tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada Ünye Yüzyılı Belediyeciliği’ne hazır olduklarını söyledi. Başkan Tavlı, “Birçok projeyi hayata geçirdiğimiz Ünye’mizde yeni dönemde de hayata geçireceğimiz projelerle geleceğe taşıyacağız” dedi.

         Ünye Belediye Başkanı ve AK Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı Ünye Yüzyılı projeleri ve Belediye Meclis Üyesi Aday Tanıtım Toplantısı’nda Ünye’nin geleceğine dair önemli projeleri kamuoyu ile paylaştı.

         31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde Cumhur İttifakı Ünye Belediye Meclis Üyesi adayları tanıtılırken vizyon projeler de görücüye çıktı.

         Geniş katılımlı toplantıda ilk olarak Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’nın 5 yılda Ünye’de yaptığı hizmetler tanıtıldı. Alt yapı ve üst yapıdan ulaşıma, eğitimden spora, kültür ve sanattan tarihi yapıların restorasyonuna kadar birçok alanda yapılan çalışmalar ve tamamlanan projeler anlatıldı.

ÜNYE YÜZYILI’NDA 52 PROJE

         Başkan Tavlı toplantıda yaptığı konuşmada, “Hizmet bir ekip işidir. Bugün burada yaptığımız işler varsa başta Sayın Cumhurbaşkanımız, Meclis Başkanımız ve Milletvekillerimizin bizlere çok büyük destekleri olmuştur. Onlara öncelikle teşekkür ediyorum. Bunun yanı sıra sıcak asfalt, liman, Osb gibi yatırımların Ünye’mize kazandırılmasında emeği olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Dr. Mehmet Hilmi Güler’e de teşekkür ediyorum. Belediyemizdeki çalışma arkadaşlarımız, başkan yardımcılarımız, meclis üyesi arkadaşlarımız, muhtarlarımız velhasıl bütün ekip arkadaşlarımız ile birlikte bu projeleri hayata geçirdik. Önümüzdeki dönemde de Ünye’mize çağ atlatacak toplamda 52 projemizi hayata geçirerek Ünye’mizi geleceğe taşımaya devam edeceğiz. Teşkilatımızla birlikte vatandaşlarımızla kucaklaştığımız sahada AK Parti’ye ve Sayın Cumhurbaşkanımıza vatandaşlarımızın teveccühünü her zaman gördük. Bu teveccüh ile 31 Mart’ta yapılacak seçimlerde göreve geldiğimiz takdirde 85 mahallemize hizmet yolculuğumuz devam edecektir” dedi.

ÖZER, “31 MART’TA ORDU’DA 20’DE 20 YAPACAĞIZ”

         AK Parti Ordu Milletvekili Mahmut Özer yaptığı konuşmada, “Sayın cumhurbaşkanımız bu toprakların bu kadim medeniyetin derelerinde önemli bir norm olarak yer alan insanların en değerlisi insanlara hizmet edendir düsturu ve şiarı ile ömrünü bu aziz millete hizmet ederek geçirdi. Biz de 31 Mart’ta Ordu’da 20’de 20 yapacağız. Bu davadan ayrılarak kişisel hesap peşine düşenler her zaman kaydeder. Sizlerden istihdamın şudur; Hüseyin Tavlı kardeşimizi, Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Hilmi Güler’i seçeceğinizden hiçbir şüphem yok. Ancak 14 ve 28 Mayıs’ta yapılan genel seçimlerden daha fazla destekle belediye başkanlarımızı seçelim” ifadelerini kullandı. 

 

Anahtar Kelimeler : “PROJELERİMİZLE, HAZIRIZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız