HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
7 Mart 2024 Perşembe Saat: 14:41

TÖREN’LE SPORDA DA ALTIN YILLAR

Altınordu Belediye Başkanı ve Cumhur ittifakı Adayı Aşkın Tören, Karşıyaka Fatih Sultan Mehmet tesislerinde amatör spor kulüpleri ve sporcularla bir araya geldi.
TÖREN’LE SPORDA DA ALTIN YILLAR

Altınordu Belediye Başkanı ve Cumhur ittifakı Adayı Aşkın Tören, Karşıyaka Fatih Sultan Mehmet tesislerinde amatör spor kulüpleri ve sporcularla bir araya geldi.

Amatör spor kulüplerine ve sporculara bugüne kadar desteklerini hiç eksik etmeyen Başkan Aşkın Tören döneminde Altınordu spor yatırımlarında da altın yıllarını yaşıyor.

Büyük bir özveri ve kararlılıkla sürdürdüğü 'Spor ve Sporcu Dostu Altınordu' misyonunu vurgulayan Başkan Tören, amatör spor kulüplerinin ve sporcularının daima yanlarında olduklarını ve olmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

 DESTEKLERİYLE AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE VE SPORCULARA CAN SUYU OLDU

         Başkan Tören öncülüğündeki Altınordu Belediyesi, pandemi sürecinde açıkladığı sosyal destek paketiyle faal amatör spor kulüplerine ve hakemlere önemli bir nefes aldırmıştı. Pandemi süreci sonrasında da amatör spor kulüplerine ve sporculara desteğini kesintisiz bir şekilde sürdüren Başkan Aşkın Tören, şehrin dayanışma ve motivasyonunu en üst seviyeye çıkartırken, umutları çoğalttı ve birlikte yaşama iradesini güçlendirdi. Başkan Aşkın Tören’in spor camiasına sunduğu can suyu niteliğindeki destekler büyük bir memnuniyetle karşılanmış ve sporun her alanında var olma iddiasını güçlendirdi. 

         Aşkın Tören’in her zaman daha ilerisini hedefleyen vizyonunun bir parçası olarak şehrin spor altyapısını güçlendirmek ve gelecek nesillerin spor yapma olanaklarını artırmak amacıyla hayata geçirilen semt sahaları projesiyle beraber de gençlerin sportif yeteneklerini keşfetmelerine ve geliştirmelerine olanak tanıyor. Altınordu’yu her alanda kapsayan ve kucaklayan bu ilerici yaklaşımı, şehrin sadece spor alanında değil, aynı zamanda sosyal ve ekonomik kalkınmasında da belirleyici bir rol oynuyor. Başkan Aşkın Tören’in liderliğindeki belediye, her kesimin sevgisini kazanırken, şehrin marka değerini spor ve sporcu dostu kimliğiyle taçlandırıyor. Bu yaklaşım Altınordu’yu sadece bir şehir değil, sporun da kalbinin attığı bir merkez haline getiriyor.

 BAŞKAN TÖREN " SPORDA DA MARKA ŞEHİR OLMAK İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

         “Her şartta karda boranda sonuna kadar bu bayrağa, bayrağa olduğu kadar bu formaya ve bu formaya olduğu kadar bu armaya gönül vermiş arkadaşlarımızın riyasetinde genç arkadaşlarımızın ve hepimizin ulu çınar kabul ettiği Orduspor'un gölgesi altında yeniden o heyecanı bu şehre yaymak dalga dalga ve yeniden cemre gibi spor severlerin gönlüne düşmek için bu formayı terleten değerli arkadaşlarımın her birine başarılar diliyorum.

         Şahsen sporcu kimliğinizin hemen dışında bir evlatsınız, bir babasınız, bir ailesiniz, büyük ailemizin de her biriniz bir parçasısınız. Biz de bu ailenin bir parçası olarak bu şehre, şehrin spor alt yapısına hizmet etmeye çalışıyoruz.

         Yenildik dediğimiz zaman değil yorulduk dediğimiz zaman, vazgeçtik dediğimiz zaman kaybederiz. Dolayısıyla yolunuz açık olsun, istikametiniz inşallah başarılarla dolu ama kardeşlik ruhundan centilmenlik ruhundan dayanışma ruhundan zerre kadar taviz vermeden tavrınızdan duruşunuzdan asla ve asla bir adım geri atmadan ileriye dönük olsun. Allah sizlere yar olsun, mahcup etmesin başarılar diliyorum.” Şeklinde konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : TÖREN’LE, SPORDA, DA, ALTIN, YILLAR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız