HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
7 Mart 2024 Perşembe Saat: 15:07

MHP: KADINLAR, MERHAMETİN VE FEDAKARLIĞIN SEMBOLÜDÜR

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk ve MHP Ordu İl Başkanı Mehmet Özçelik, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladılar.
MHP: KADINLAR, MERHAMETİN VE FEDAKARLIĞIN SEMBOLÜDÜR

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk ve MHP Ordu İl Başkanı Mehmet Özçelik, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladılar.
Milletvekili Şanlıtürk, mesajında, kadınların ailede ve toplumda önemli bir yere sahip olduğuna dikkat çekerek; "Kadınlar, ailenin temel taşıdır. Sevginin, merhametin ve fedakarlığın sembolüdür. Toplumumuzun gelişmesinde ve kalkınmasında önemli rol oynarlar" dedi.
            Şanlıtürk, mesajında; “Kadın olmanın önemi, toplumun her kesimindeki kadınların sorumluluklarını takdirle karşılamaktayız. Kadınların bilimden sanata, spordan edebiyata kadar birçok alanda büyük başarılar elde ettiğine, sosyal ve ekonomik hayatta eşit, onurlu ve saygın bir konuma sahip olmaları en büyük gurur kaynağımızdır.
            Kadınlar ailede, işyerinde ve toplumda hayati öneme sahiptir. Gelecek nesillere sevgi, nezaket ve incelik öğreten kadınlar, ülkenin toplumsal birliği ve dirliği için kritik bir rol üstleniyorlar.
            MHP olarak, her zaman Kadın haklarının evrensel, bölünmez, vazgeçilmez, ayrılmaz bir bütün olduğunu kabul eden vizyonumuzu sürdürdük ve sürdürmeye de devam edeceğiz.
Bu vesileyle, başta şehit ve gazi anneleri olmak üzere Türk kadınlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyor, tüm kadınlarımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.
            MHP Ordu İl Başkanı Mehmet Özçelik ise mesajında şu ifadelere yer verdi:
            "8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum. Toplumumuzun temel taşı olan, hayatımızın her alanında varlıklarıyla güç bulan, sevgiyi, şefkati ve fedakarlığı temsil eden tüm kadınların bu özel gününü kutluyorum.
            Kadınlar, ailemizin, toplumumuzun ve ülkemizin kalkınmasında önemli rol oynamaktadır. Eğitimden ekonomiye, sanattan spora kadar her alanda başarılarıyla kendilerini kanıtlamışlardır.
            Kadınların toplumda hak ettiği yere gelmesi için mücadeleyi sürdürmek hepimizin görevidir. Bu vesileyle, başta şehit ve gazi annelerimiz olmak üzere tüm kadınlarımıza saygı ve sevgilerimi sunuyor, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum."


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız