HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
7 Mart 2024 Perşembe Saat: 16:24

ULUBEY BULUŞMASI ŞÖLENE DÖNÜŞTÜ

ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DR. MEHMET HİLMİ GÜLER “YENİ DÖNEM ULUBEY’İN YÜZYILI OLACAK. İSA TÜRKCAN NE SÖZ VERİYORSA ALTINA İMZAMI ATIYORUM” DEDİ.
ULUBEY BULUŞMASI ŞÖLENE DÖNÜŞTÜ

ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DR. MEHMET HİLMİ GÜLER “YENİ DÖNEM ULUBEY’İN YÜZYILI OLACAK. İSA TÜRKCAN NE SÖZ VERİYORSA ALTINA İMZAMI ATIYORUM” DEDİ.

            Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler, gece gündüz demeden toplantılarına mitinglerine ve ilçe ziyaretlerine devam ediyor.

            Başkan Güler, Altınordu ilçesinde düzenlenen Ulubeyliler Buluşması’na katıldı. Altınordu ilçesinde ağırlıklı bir nüfusa sahip Ulubeylilerin coşkulu ve sevgi gösterisiyle karşılanan Başkan Güler, zaman zaman duygusal anlar yaşadı.

Programda Ulubeylilere seslenen Başkan Güler, son 5 yıllık dönemde Ulubey ilçesine yapılan yatırımları tek tek anlatarak, “Gelecek dönem 41 mahallesiyle Ulubey’in yüzyılı olacaktır” dedi.

            Başkan Güler konuşmasında şu sözlere yer verdi: “Seçimler demokrasinin şölenleridir. Bugün burada sizlerin gösterdiği teveccüh beni çok mutlu etti. Ordu’muza, Ulubey’imize 5 yıl hizmet ettik. 2 bin 200 km yol, 1800 km su hattı yaptık. Yolu, suyu yapmak kolay. Kendi iş makinalarımızla, taş ocağı, asfalt plentlerimiz ile bu işleri yaptık. Ulubey’de 41 mahallemiz var. Bu mahallelerimizin hepsini düze çıkartacağız ve çok daha güzel bir hayat yaşayacaksınız. Belediyecilik bizim işimiz. Bu yeni dönem Ulubey’in yüzyılı olacak. Buna gönülden inanın. Elimizdeki imkanlarla daha güzel bir Ulubey yapacağız. Yeterli gücümüz ve kaynağımız var. Kısacası Ulubey’de İsa Bey ne söz veriyorsa altına imzamı atacağım. Allah yardımcımız olsun.”

 

Anahtar Kelimeler : ULUBEY, BULUŞMASI, ŞÖLENE, DÖNÜŞTÜ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız