HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
7 Mart 2024 Perşembe Saat: 17:02

YEŞİLAY’DAN VALİ EROL’A ZİYARET

Türkiye Yeşilay Derneği Ordu Şube Başkanı Mehmet Fatih Vargeloğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Yeşilay Haftası münasebetiyle Ordu Valisi Sayın Muammer Erol’u ziyaret etti.             “06 Mart 204 Çarşamba günü Valilik Mak
YEŞİLAY’DAN VALİ EROL’A ZİYARET

Türkiye Yeşilay Derneği Ordu Şube Başkanı Mehmet Fatih Vargeloğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Yeşilay Haftası münasebetiyle Ordu Valisi Sayın Muammer Erol’u ziyaret etti.

            06 Mart 204 Çarşamba günü Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette, bu yıl 104. yılını kutlayan ve 1 - 7 Mart Yeşilay Haftası kapsamında yapılan farkındalık etkinlikleri ve bağımlılıkla mücadele kapsamında yürüttükleri projeler hakkında Ordu Valisi Sayın Muammer Erol’a bilgi veren Yeşilay Derneği Ordu Şube Başkanı Mehmet Fatih Vargeloğlu, “Yeşilay olarak alkol, tütün, madde, kumar ve teknoloji bağımlılıklarıyla mücadelemizi kararlılıkla sürdürüyoruz. Amacımız, insanlarımızın iyi ve sağlıklı olabilmesi, yarınlara umutla erişebilmesi. Bizler, Yeşilay olarak profesyonel gönüllülerimiz ile ilk günkü heyecanla önleme ve farkındalık oluşturma çalışmalarımızı büyük bir hızla yürütüyoruz. İyi ve sağlıklı bir toplum için çalışarak Yeşilay’ın 104. Yaşında, 1–7 Mart Yeşilay Haftası’nda, “Yeşilay Varsa Hayat Var” diyoruz. Önleme faaliyetleriyle 7’den 77’ye herkesin iyi ve sağlıklı yaşam alışkanlıkları kazanması ve bağımlılıklardan uzak bir hayat sürmesini hedefleyerek Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM) faaliyetleriyle de bağımlılıktan kurtulmak isteyenlere destek vermeyi sürdürüyoruz. Büyük Yeşilay ailesi olarak, biliyoruz ki Yeşilay varsa “bağımlılıklardan uzak, iyi ve sağlıklı bir gelecek” var. Ulusal ve uluslararası alanda “bağımlılıklardan uzak, iyi ve sağlıklı bir gelecek” için tek yürek oluyoruz!” dedi.

                Bu yoğun programında kendilerine vakit ayırdıkları ve nazik kabulünden dolayı Ordu Valisi Sayın Muammer Erol’a teşekkür ederek hediye takdiminde bulundu.

            Ziyarette, vatandaşlarımızın özellikle gençlerimizin hayatlarını olumsuz yönde etkileyen her türlü bağımlılıkla mücadele eden Yeşilay Derneği’ne çalışmalarından dolayı teşekkür eden Ordu Valisi Sayın Muammer Erol, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yeşilay Haftası’nı kutlayarak Türkiye Yeşilay Derneği Ordu Şubesi’ne çalışmalarında başarılar diledi.

 

Anahtar Kelimeler : YEŞİLAY’DAN, VALİ, EROL’A, ZİYARET

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız