HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
9 Mart 2024 Cumartesi Saat: 10:19

VALİ EROL: HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

  Ordu Valisi Muammer Erol, ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Şehit eşleri ve aileleri ile bir arada oldu.    Vali Muammer Erol, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle düzenlenen yemek programında şehit eşleri ve şehit aileleriyl
VALİ EROL: HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

 

Ordu Valisi Muammer Erol, ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Şehit eşleri ve aileleri ile bir arada oldu. 

 

Vali Muammer Erol, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle düzenlenen yemek programında şehit eşleri ve şehit aileleriyle bir araya geldi.

 

Ordu Valiliği ve Ordu Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile OBB Kültür Otağı’nda düzenlenen yemek programına, Vali Muammer Erol’un yanı sıra Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Celal Tezcan, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Harun Tan, Fatsa Şühedalar Ordusu Derneği Başkanı Seniha Demir Dolu, şehit eşleri ve aileleri katıldı.

 

Şehit eşlerinin ve ailelerinin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan Vali Muammer Erol, “Aziz vatanımız ve kutsal değerlerimiz uğruna şehadet şerbeti içen kahraman şehitlerimizin kıymetli ailelerinin her zaman yanındayız.

 

Şehitlerimizin bize emaneti olan aileleri, bizim başımızın tacıdır. Onlarla her fırsatta bir arada oluyoruz. Bugün de ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ vesilesiyle aziz şehitlerimizin eşleri ve ailelerini yalnız bırakmadık. Fedakârlığın timsali kahraman şehitlerimizin eşlerinin ve ailelerinin ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, sizlere sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yaşam diliyorum” diye konuştu. 

 

Programda, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Ordu Şube Başkanlığı tarafından Vali Muammer Erol’a şehit ailelerine gösterdiği yakın ilgi  ve destek dolayısıyla teşekkür plaket takdim edildi.

 

Anahtar Kelimeler : VALİ, EROL:, HER, ZAMAN, YANINIZDAYIZ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız