HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
9 Mart 2024 Cumartesi Saat: 13:07

CAMİLER RAMAZAN’A HAZIR

Altınordu Belediyesi ekipleri ilçe genelinde bulunan tüm camileri dip köşe temizleyerek rahmet ve bereket iklimi Ramazan’a hazır hale getirdi. Kardeşlik, yardımlaşma ve dayanışma duygularının zirveye çıktığı, rahmet mağfiret ve bağ
CAMİLER RAMAZAN’A HAZIR

Altınordu Belediyesi ekipleri ilçe genelinde bulunan tüm camileri dip köşe temizleyerek rahmet ve bereket iklimi Ramazan’a hazır hale getirdi.

Kardeşlik, yardımlaşma ve dayanışma duygularının zirveye çıktığı, rahmet mağfiret ve bağışlanma ayı Ramazan, Pazar akşamı ilk teravih namazının kılınmasıyla başlayacak.

Altınordu Belediyesi, vatandaşların ibadetlerini hijyenik bir ortamda yerine getirebilmeleri amacıyla camilerde ramazan öncesi hummalı bir temizlik ve dezenfekte çalışması gerçekleştiriyor.

 

92 MAHALLEDE TÜM İBADETHANELER ÖZENLE TEMİZLENİYOR

 

Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde 3 araç 12 personelden oluşan ibadethane temizlik ekibi ile 92 mahallede çalışmalarını yıl boyunca aralıksız sürdüren Altınordu Belediyesi, yaklaşan Ramazan öncesi ilçe genelinde bulunan tüm camilerde, mescitlerde ibadethane temizliklerini yoğunlaştırdı. Camilerin tüm bölümleri ve her yeri titizlikle temizlerken, halı gibi yüzeylerde bakteri oluşumunu engellemek amacıyla özel solüsyonlarla dezenfekte çalışması da gerçekleştiriliyor.

Cami bahçelerinin de köşe bucak yıkandığı ibadethane temizlikleri, Ramazan boyunca da aralıksız devam edecek.

 

BAŞKAN TÖREN “HAYIRLI RAMAZANLAR DİLİYORUM”

 

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, “rahmetin, bereketin, sabrın, paylaşmanın ve ibadetin ayı bir Ramazan-ı Şerife daha kavuşuyor olmanın sevincini, huzurunu ve şükrünü hep birlikte yaşıyoruz. ‘Paylaşmanın ve bereketin yurdu Altınordu’ parolasıyla bugüne kadar sürdürdüğümüz paylaşma seferberliğini bu ramazanda da kesintisiz bir şekilde devam ettireceğiz.

 

Her haneye her gönüle dokunacak ve Ramazan’ın kardeşlik ikliminin coşkusunu şehir olarak hep birlikte yaşayacağız inşallah. Yıl boyunca rutin olarak sürdürdüğümüz ibadethane temizlik çalışmalarını Ramazan tedbirleri ile daha kapsamlı ve detaylı hale getirdik.

 

Teravih namazlarında yaşanabilecek yoğunluğu da dikkate alarak camilerimizde hijyen bakımından da tedbirlerimizi en üst seviyeye çıkardık.

Tüm hemşehrilerimize, milletimize ve İslam alemine hayırlı Ramazanlar diliyorum” dedi.

 

Anahtar Kelimeler : CAMİLER, RAMAZAN’A, HAZIR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız