HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
10 Mart 2024 Pazar Saat: 15:24

İLÇELERDE “ŞANLITÜRK” RÜZGÂRI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, seçim çalışmaları çerçevesinde ilçelerde katıldığı programlarda Cumhur İttifakına aldığı destek sözleriyle göz doldurmaya devam ediyor. Bir haftalık çalışma takv
İLÇELERDE “ŞANLITÜRK” RÜZGÂRI



Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, seçim çalışmaları çerçevesinde ilçelerde katıldığı programlarda Cumhur İttifakı'na aldığı destek sözleriyle göz doldurmaya devam ediyor.
Bir haftalık çalışma takviminde Gülyalı’dan Ünye’ye, Ünye’den Fatsa ve Korgan’a adım attığı her yerde başta partisinin adayları olmak üzere Cumhur İttifakı'na önemli katılım ve destekler sağlayan Milletvekili Şanlıtürk, Gülyalı İlçesinin Kestane Mahallesi'nde de önemli açıklamalarda bulundu.

“ADAYIMIZA VERECEĞİNİZ DESTEĞİ ÖNEMSİYORUZ”

Kestane Mahallesi'nde çok sayıda vatandaşa seslenen Şanlıtürk; “Bugün Kestane Mahallemiz çok muhteşem gözüküyor. Cumhur İttifakımıza başta 14 ve 28 Mayıs’ta vermiş olduğunuz desteği daha da artırarak 31 Mart’ta da vereceğinize artık hiç şüphemiz kalmamıştır. Bir olursak, birlik olursak, birlikte daha çok başarılı çalışmalara imza atmış oluruz. Birliğimizde daha çok hizmet almış oluruz. O yüzden Cumhur İttifakı adayımız Medet Sipahi’ye verdiğiniz desteği de çok önemsiyoruz” dedi.

BALIKÇI BARINAĞIMIZ DAHA MODERN OLACAK”

Gülyalı’nın sorunlarını çok iyi bildiğini de sözlerine ekleyen Milletvekili Şanlıtürk, şöyle devam etti; “Ben Ordu’nun bir evladı olarak ilimizin genelinde her nerede bir sorun var ise çok iyi biliyorum. Çünkü bu şehirde yaşıyorum. İşimde, gücümde yine bu şehirde. Dolayısıyla Gülyalı’yı da çok iyi biliyorum.
Bakınız burada balıkçılıkla geçinen vatandaşlarımız var. İlimiz genelinde 468 teknemiz, 7 bin 500’ün üzerinde de balıkçılıkla geçinen vatandaşımız var. Gülyalı Balıkçı Barınağımızın içinin temizlenmesi için Ulaştırma Bakanlığımızdan söz aldık. İnşallah Nisan ayından itibaren bu çalışmaya başlanacak. Yine Gülyalımızda dalga kıran meselesini de çözmek için ilgili bakanlığımızla birlikte kolları sıvamış bulunmaktayız. Ayrıca balıkçı barınağımızı daha modern bir hale getirmek içinde çalışmalarımız sürüyor” diye konuştu.

“PETEK BALIN KOTEKSİNİ ALDIK”

Arıcılık sektörüne de dikkat çeken Şanlıtürk; “Bakın Gülyalılı hemşehrilerim çok iyi bilir. Arıcılıkta da tıpkı fındıkta olduğu gibi ülke genelinde birinci sıradayız. Arıcılık Araştırma ve Eğitim Enstitüsü yalnız Ordumuz da var. Allah’a çok şükür. Petek balımızın Koteksini de aldık. Bu sektörde de hedefimizi daha da tırmandırarak arıcılık yapan kardeşlerimizin yüzlerini daha fazla güldüreceğiz. Çünkü arıcılık sektörü de önemli bir geçim kapısı ve o yüzden bu sektörü de standartların üzerine çıkarmak zorundayız” şeklinde konuştu.

“FINDIK AYAĞIMIZIN ALTINDAN KAYIYOR”

Fındıktaki politikalara da değinen Şanlıtürk; “Değerli hemşehrilerim daha önce de belirtmiştim fındık ayağımızın altından kayıyor diye. O yüzden Fiskobirlik'e vereceğiniz destek çok önemli. Ayrıca Alan Bazlı Destek ödemelerinin artırılmasını da 9 yıldır söylüyoruz. Bu sorunu da inşallah yıl içerisinde çözmüş oluruz. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Cumhur İttifakı'nın 40 tane bölge milletvekilleriyle birlikte fındığı da yakın takibimize almış bulunmaktayız. Üzerimize ne görev düşüyorsa, yaptığımızdan ve yapacağımızdan asla kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

Turnasuyu vadisine yapılacak olan çalışmalara da dikkat çeken Şanlıtürk, Ordu-Giresun Havalimanının da standartların üzerine çıkarılması yönünde Ordu Valisi Muammer Erol’la da çalışmalara başladıklarını söyledi.
MHP’nin Gülyalı Belediye Başkan adayı Medet Sipahi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e destek sözü alan Milletvekili Şanlıtürk, adayların tecrübelerine dikkat çekerek vatandaşlardan Cumhur İttifakı'na tam anlamıyla güvenmelerini istedi.

 

Anahtar Kelimeler : İLÇELERDE, “ŞANLITÜRK”, RÜZGÂRI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız