HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
10 Mart 2024 Pazar Saat: 16:10

BAŞKAN GÜLER’E TAM DESTEK

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Altınordu’da yaşayan Gürgentepelilerle buluştu. Salonun dolup taştığı toplantıda Başkan Güler’den Gürgentepe’ye yeni müjdeler geldi.
BAŞKAN GÜLER’E TAM DESTEK

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Altınordu’da yaşayan Gürgentepelilerle buluştu. Salonun dolup taştığı toplantıda Başkan Güler’den Gürgentepe’ye yeni müjdeler geldi.

Günde ortalama üç ilçede ziyaretlerde bulunan sıkmadık el, girmedik gönül bırakmayan Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler, gece geç saatlere kadar çalışmalarını sürdürüyor. Gündüz ilçelerde akşamda kapalı alan toplantıları düzenleyen Başkan Güler, bu toplantılar kapsamında Altınordu’da yaşayan Gürgentepeliler ile bir araya geldi. Başkan Güler’in toplantı yapılacak olan salonu gelmesi ile coşku had safhaya çıktı. Meşalelerle kapıda karşılanan Başkan Güler, tezahüratlar eşliğinde salona geçti.

BAŞKAN GÜLER: “YAPTIKLARIMI ANLATMAK BANA AYIP GELİYOR”

Kalabalığın salon dışına taştığı toplantıda konuşan Başkan Güler, yeni dönemde Gürgentepe’nin her alanda daha da ileriye gideceği sözünü verdi. Başkan Güler, “Özellikle 2 yıl içinde yolunuz ve suyunuz ile ilgili Allah’ın izniyle hiçbir sorun kalmayacak. Gürgentepe turizmin, inanç turizminin, bilhassa cemevleri dahil güzel bir merkez yapmak istiyoruz. Orada çok güzel çok iyi insanlar var. Çok temiz gönül insanları var. Bunları yaparak Türkiye’de örnek bir merkez yapmak istiyoruz” dedi.

DOĞALGAZ GELİYOR

Gürgentepe’ye doğalgaz sözünü veren ve bu müjdesi alkış ve coşkuyla karşılanan Başkan Güler, “Doğalgazınız gelecek hanımlar rahat edecek. Kömür taşımayacaksınız. Kül boşaltmayacaksınız. Perdelerinizi biraz daha geç yıkayacaksınız” diye konuştu.  

“AĞIZ TADIYLA 2-2.5 YIL ÇALIŞABİLDİK AMA REKORLAR KIRDIK”

Görevde olduğu süre zarfından ülke olarak çok zor zamanlar yaşandığını ancak buna rağmen rekor düzeyde işler yaptıklarının altını çizen Başkan Güler, “Geçtiğiniz dönemin iki yılı pandemi bir yılı da deprem ile geçti, ekonomik sorunlar derken biz ağız tadıyla 2-2.5 yıl çalıştık ama boş durmadık rekorlar kırdık. 2 bin 200 km yol yaptık. 1800 km su hatları yaptık. 400 km aşkın yağmur suyu hattı yaptık. Yol, su alanında rekor yatırımlar gerçekleştirdik” dedi.

“3-4 YERDEN MAAŞ ALDIĞIM İDDİASI YALAN”

Siyasi kulislerde birkaç yerden maaş aldığı iddiasını net bir şekilde yalanlayan Başkan Güler, şöyle devam etti:

“Süleyman Felek bu şehrin Ordu’nun kurucusu, aynı sülaleden geliyoruz. Diğer dedem Atatürk’ün ilk vekili. Ben hiçbir ücret almadan çalışıyorum. Öyle 3 maaş 4 maaş diye bir şey yok. Bu bazen kulağıma geliyor öyle bir şey yok. Ben buraya tamamen gönüllü olarak fedakarca bir çalışma için geldim ve bu çalışmaları da gece gündüz çalışarak yapıyoruz. 250’den fazla iş makinamız var. Herkes makine kiralar, kamyon kiralar, dozer kiralar biz kendi makinelerimizle yapıyoruz. Mal sahibi olduk bunları satın aldık. Bizim 250 tane makinamız kendi mühendislerimiz ile beraber pırlanta gibi bir ekiple çalışıyoruz”

Gürgentepe Belediye Başkan Adayı Yener Yalçınkaya’nın verdiği sözün arkasında olduğunu dile getiren Başkan Güler, “Yener Yalçınkaya kardeşimin bütün söyledikleri benim sözümdür. Bizim davamız pazara kadar değil mezara kadar. Biz bu çalışmaları gönülden yapıyoruz. Allah bizi mahcup etmesin ağzımın tadı bozulmasın” diye konuştu.

MİLLETVEKİLİ HAMARAT: “DR. MEHMET HİLMİ GÜLER İLE TÜRKİYE GÜZEL BİR BELEDİYECİLİK ÖRNEĞİ GÖRDÜ”

Programa katılan AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat ise yaptığı konuşmada önemli mesajlar verdi. Geçmiş dönemlere atıfta bulunan ve devamında Dr. Mehmet Hilmi Güler’in örnek bir belediyecilik ortaya koyduğunu aktaran Hamarat, şöyle konuştu:

 “Geçmişte verilen imkanların, verilen yetkileri başka amaçlar için kullanmaya başlayınca Cumhurbaşkanımız bir operasyon yaptı, kesti, dedi ki ‘durun kardeşim. Anlaşıldı beceremeyeceksiniz, elinize yüzünüze bulaştıracaksınız, sağa sola saldırmaya başladınız, Emniyet Müdürüne falan saldırmaya başladınız, ne yaptığınız belli değil sizin’ dedi ve ‘Size uslu başlı akıllı, tecrübeli, en güzel yapacak adamı gönderiyorum’ dedi ve Sayın Hilmi Güler’i gönderdi ve Türkiye güzel bir belediyecilik örneği gördü. Demek ki bu iş böyle de yapılabiliyormuş, artistlik yapmadan, sessiz beyefendi, hizmete odaklı, kırmadan dökmeden tatlı tatlı, güler yüzlü de yapılabiliyormuş. Kimseye omuz atmadan, kimseye yumruk atmadan, kimseye küfür etmeden, entrika yapmadan, ayak oyunu yapmadan belediye başkanlığı yapılabiliyormuş”

MİLLETVEKİLİ ŞANLITÜRK SÖZ ALDI

Milliyetçi Hareket Partisi Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk’te konuşmasında 31 Mart’ta Ordu’nun önemli destek vereceğini dile getirerek, “Uluslararası arenada Recep Tayyip Erdoğan masaya oturduğu zaman Akmescit’ten, Döşek’ten, Işıktepe’den ve Dikenlice’den verdiğiniz oyların desteğini arkasında hissedecek mi? (Evet sözleri) Sizden beklediğimiz budur. Ordu’da 28 Mayıs’ta gerçekten güzel bir ses verdi. 14 Mayıs’ta da güzel bir destek verdiniz. İnşallah 31 Mart’ta, Mayıs ayındaki seçimlerden daha yüksek bir destek bekliyoruz, söz mü?” diye sordu.

Salon hep bir ağızdan söz verince Milletvekili Şanlıtürk ‘Başımızın tacısınız’ dedi.

MİLLETVEKİLİ KAYNAK: “ORİJİNALİ VARKEN FOTOKOPİ ADAYLARA İTİBAR ETMEYİN”

AK Parti Ordu Milletvekili İbrahim Ufuk Kaynak ise 17 seçimdir kazandıklarını ve yine kazanacaklarının altını çizdi. ‘Bizden görünenler var’ vurgusu yapan Kaynak, “Araya, orijinali varken bu işin fotokopileriyle girmeye çalışanlar var. Bizden görünenler var. Ben eskiden böyleydim diyenler var. Bu işin eskisi yok arkadaşlar. Türk milletinin eskisi yok. Tek yolu var. Biz 17’inci seçimi geçirdik bu 18’inci seçim. Hepsinde kazandık yine kazanacağız. Kazanmak zorundayız” şeklinde konuştu.

GÜRGENTEPE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YALÇINKAYA: “HIZLI BİR ŞEKİLDE GÜRGENTEPE’NİN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEĞİZ”

Cumhur İttifakı Gürgentepe Belediye Başkan Adayı Yener Yalçınkaya’da programda söz alarak bir konuşma yaptı. 1 Nisan itibariyle çalışmalarına hemen başlayacağını vurgulayan Yalçınkaya, “Allah izin verirse 31 Mart akşamı sandıkları patlatacaksınız, ondan şüphemiz yok. 1 Nisan itibari ile hiç düşünmeden 23 mahallemizin ne sorunu var, acil öncelikli sorunların tamamını biliyorum, tamamına vakıfım. Düğmeye basacağız, projelerimiz hazır, hızlı bir şekilde Gürgentepe’nin çehresini değiştireceğiz. Her halde bana güveniyorsunuz. Verdiğimiz sözü yaparız” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler : BAŞKAN, GÜLER’E, TAM, DESTEK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız