HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
11 Mart 2024 Pazartesi Saat: 14:19

VALİ EROL, OKUL ZİYARETLERİNE DEVAM ETTİ

Ordu Valisi Muammer Erol, yeni haftaya Penbe-İzzet Şahin Güzel Sanatlar Lisesini ziyaret ederek başladı. Beraberinde İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu ile birlikte Altınordu ilçesi Yemişli mahallesinde bulunan Penbe-İzzet Şah
VALİ EROL, OKUL ZİYARETLERİNE DEVAM ETTİ

Ordu Valisi Muammer Erol, yeni haftaya Penbe-İzzet Şahin Güzel Sanatlar Lisesini ziyaret ederek başladı.

Beraberinde İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu ile birlikte Altınordu ilçesi Yemişli mahallesinde bulunan Penbe-İzzet Şahin Güzel Sanatlar Lisesini ziyarete giden Vali Erol, burada Okul Müdürü Lokman Uzunçakmak tarafından karşılandı.

Penbe-İzzet Şahin Güzel Sanatlar Lisesi içerisinde yer alan Dijital Atölye, Sanat Kütüphanesi, Heykel, atık kağıtların değerlendirildiği Kağıthane bölümleri başta olmak üzere bölümleri gezerek, Okul Müdürü Lokman Uzunçakmak’tan detaylı bilgi aldı.

Vali Muammer Erol, daha sonra öğretmenler odasında, okulda görev yapan öğretmenlerle bir araya geldi ve öğretmenliğin kutsal bir meslek olduğunun altını çizdi.

Öğretmenlik mesleğine her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyulduğunu söyleyen Vali Erol, Atatürk’ün “Öğretmenler Yeni Nesil Sizin Eseriniz Olacaktır” sözünü hatırlatarak, devam ettiği konuşmasında öğretme ve özellikle de eğitme işinin Yüce Allah'ın Rab sıfatına kadar uzanan emanet olarak verilen bir görev oluşunu da sözlerine ekledi.

Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin istihdam olanaklarına da değinen Vali Erol, “Altınordu Penbe-İzzet Şahin Güzel Sanatlar Lisesi, Türkiye'nin diğer güzel sanatlar liseleri içinde öğrencilerimizin üst üste başarılı olduğu bir okuldur” diyerek, konuşmasını tamamladı.

Ziyaretin anısına Vali Muammer Erol’a Cumhuriyetimizin 100. Yılı kapsamında “Cumhuriyetimizin Yüzleri” resim sergisinde yer alan ve Penbe-İzzet Şahin Güzel Sanatlar Lisesi 12. sınıf öğrencisi Bilge Naz Topaloğlu tarafından yapılan İstiklal Marşı'nın yazarı Mehmet Akif Ersoy’un resmedildiği portre resim takdim edildi.

Vali Muammer Erol, Mehmet Akif Ersoy’un resmini kendisine takdim eden 12. sınıf öğrencisi Bilge Naz Topaloğlu’na bir kitap hediye ederek, okul hayatında başarı dileğinde bulundu.

Anahtar Kelimeler : VALİ, EROL, OKUL, ZİYARETLERİNE, DEVAM, ETTİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız