HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
11 Mart 2024 Pazartesi Saat: 16:46

BAŞKAN GÜLER’DEN YEN, MÜJDE!

Ordu’nun 19 ilçesinde seçim çalışmalarına ara vermeden sürdüren Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler’den gençlere Ordu Drift ve Off-Road pisti müjdesi geldi.
BAŞKAN GÜLER’DEN YEN, MÜJDE!

Ordu’nun 19 ilçesinde seçim çalışmalarına ara vermeden sürdüren Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler’den gençlere Ordu Drift ve Off-Road pisti müjdesi geldi. Tesisin tanıtım toplantısında gençlerle bir araya gelen Başkan Güler, meşaleler ve coşku ile karşılandı.

Ordu’da yıllardır hayalini kurdukları tesis için geçtiğimiz günlerde Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ile görüşen ve tesisin sözünü alan gençlere çok geçmeden Başkan Hilmi Güler’den müjde geldi. Tesisisin yeni dönemde yapılacağını müjdeleyen Başkan Güler’e gençlerden tam destek geldi.

BAŞKAN GÜLER, “GENÇLERİMİZ İÇİN NE YAPSAK AZDIR”

            Tesisin Türkiye’ye örnek olacak bir tesis olduğuna vurgu yapan Başkan Hilmi Güler, “Sizlerin istekleri doğrultusunda projesini hazırladığımız tesis yeni dönemde şehrimize değer katacak” dedi.

Başkan Güler, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak yeni dönemde sizlerin de yıllardır hayalini kurduğu tesisi şehrimize kazandırmak için harekete geçtik. Bu tesis ile sizlerin sınır tanımayan gücünüz, heyecan ve enerjiniz inşallah burada çok güzel bir spora dönüşecek. Ayrıca bu tesis tüm yönleri ile Türkiye’ye örnek bir tesis olacak. Bizlerden talep ettiniz, bizlerde sizlere söz verdik. Yeni dönemde bu tesisi kısa süre içinde şehrimize kazandıracağız. Bu tesisin ismi de sizlerin yakından tanıdığı Metin Türk kardeşimizin ismini vereceğiz. Onu bu şekilde hem unutmayacağız hem de unutturmayacağız. Yapılacak olan bu tesis 7 gün 24 saat hizmet verecek olup daima sizlerin emrinde olacak. Ayrıca şunun da altını çizmek istiyorum. Bu tesis içerisinde off-roadcılarımız içinde bir yer yapacağız. Onların da o tutkunlarına kayıtsız kalmadık. Onlara da bu tesiste yer vereceğiz. Şehrimize hayırlı olsun.”

GENÇLERDEN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

Yapılan proje tanıtım toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan gençler, Başkan Hilmi Güler’e teşekkür ettiler.

Gençler, yaptıkları açıklamada şunları söylediler: “Bugün bir kez daha gençliğe verilen değerin mutluluğunu yaşıyoruz. Bunun için Sayın Bakanımıza ve ekip arkadaşlarına çok teşekkür ediyoruz. Sayın Bakanımızın düşünen, üreten, yarışan Ordu sloganı adı altında gencinden yaşlısına, herkesin düşüncesini dikkate aldığı, şehrimizi güzelleştirecek ve değer katacak projeleri hızla başlattığına bir kez daha şahitlik ediyoruz. Sizin gençlere verdiğiniz değer sayesinde konuşmaktan korkan, sessiz kalan bir gençlik artık yok. Sözünü tutan bir başkan ve tüm tehditlere ve yıldırmalara rağmen sizin yanınızda korkusuzca dimdik duran bir gençlik var.”

Anahtar Kelimeler : BAŞKAN, GÜLER’DEN, YEN, MÜJDE!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız