HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
12 Mart 2024 Salı Saat: 11:00

GÜZELYURT’TA, İSMAİL DENİZ DÖNEMİ

Güzelyurt Eğitim Kültür Ve Yardımlaşma Derneği Ordu Şubesi 3. Olağan Genel Kurulunu yaptı. Seçimli yapılan kongrede Dernek Başkanlığına İsmail Deniz seçildi. 20018 yılında Ordu’da faaliyetlerine başlayan ve o günden beri adını O
GÜZELYURT’TA, İSMAİL DENİZ DÖNEMİ

Güzelyurt Eğitim Kültür Ve Yardımlaşma Derneği Ordu Şubesi 3. Olağan Genel Kurulunu yaptı. Seçimli yapılan kongrede Dernek Başkanlığına İsmail Deniz seçildi.

20018 yılında Ordu’da faaliyetlerine başlayan ve o günden beri adını Ordu yerel basında ve sosyal medyada sıkça bahsedilen Güzelyurt derneği 3. Olağan kongresini yaptı.

Kongrede İsmail Deniz, oy birliği ile Güzelyurt derneği yeni başkanı oldu. 2018 yılında kurucu başkan yardımcısı olan İsmail Deniz, O yıldan beri kurulan yönetimlerde aktif görevler üstlenerek Güzelyurt Halkının kalbinde taht kurmaya devam etti.

Yoğun bir katılımın sağlandığı kongrede ilgide hayli yüksekti. Başkan Deniz, Pandemiden sonra birlik ve beraberliklerini yeniden tesis eden Güzelyurtlulara teşekkür ederek yeniden aktif ve sosyal projelerle Güzelyurt’un talep ve beklentilerinin el birliği ile hayata geçirileceğine dikkat çekti.

Başkan İsmail Deniz, yaptığı teşekkür konuşmasında; “Eğitimden kültüre, sağlıktan spora kısacası her alanda Güzelyurt’umuzu daha yaşanabilir hale getirmek için hep birlikte dün olduğu gibi bugünde birlik ve beraberliğimizi daha güçlü bir şekilde tesis ederek hizmet noktasında gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Şahsıma göstermiş olduğunuz güveni asla boşa çıkarmayacağıma dair huzurunuzda söz veriyorum” dedi.

Başkan İsmail Deniz’in yönetim kurulu asil üyeleri de şu isimlerden oluştu: İsmail Deniz Başkan. Üyeler, Sadık Yılmaz, Erdoğan Top, Kerim Bafra, Güven Deniz, Erol Eken, Gürsel Çağlar, Ramazan Karaköse, Ayhan Usta, Osman Beğen, Ümit Eken, İbrahim Çeri, Kenan Güneş, Ali Şahin, Oktay Şahin, Şenel Pişkin, Yakup Çiçek, Murat Beğen, İrfan Ulugöl, Yaşar Arslan, Sadık Beğen, Erdal Güler.

Anahtar Kelimeler : GÜZELYURT’TA, İSMAİL, DENİZ, DÖNEMİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız