HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
13 Mart 2024 Çarşamba Saat: 12:41

BAŞKAN GÜLER ALTINORDU’NUN KALBİNDEYDİ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Altınordu sokaklarında vatandaşlar buluştu. Tahıl Pazarı ile 19 Eylül Ortaokulu arasındaki ziyaretinde Başkan Güler’e 7
BAŞKAN GÜLER ALTINORDU’NUN KALBİNDEYDİ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Altınordu sokaklarında vatandaşlar buluştu. Tahıl Pazarı ile 19 Eylül Ortaokulu arasındaki ziyaretinde Başkan Güler’e 7’den 70’e herkesin ilgisi yoğun oldu. Sırrı Paşa Caddesinde yaptığı cephe yenileme ve sokak iyileştirme çalışmalarıyla yüzü gülen cadde esnafı da Başkan Güler’i tebrik ederek teşekkürlerini iletti.  

 

Ordu'nun 19 ilçesinde çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Gülyalı’nın ardından Altınordu ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Güler ziyaretlerine Altınordu’nun önemli buluşma noktalarından olan Tahıl Pazarından başladı. Esnafları tek tek gezen, vatandaşlarla yakından ilgilenerek talep ve önerilerini dinleyen Başkan Güler’e esnaf ve vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

 

ESNAFTAN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

 

Özellikle Sırrı Paşa caddesinde yapılan cephe yenileme ve sokak iyileştirme çalışmaları ile caddenin çehresinin değiştiğini ve işlerinin arttığını aktaran esnaflar Başkan Güler’e teşekkürlerini iletti. Başkan Güler’in vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştığı ziyaretler 19 Eylül Ortaokulu’na kadar devam etti.

 

Başkan Güler’e Altınordu ziyaretlerinde AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, AK Parti İl Başkanı Selman Altaş, MHP Ordu İl Başkanı Mehmet Özçelik, AK Parti Ordu Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Baysal ve partililer eşlik etti.

Anahtar Kelimeler : BAŞKAN, GÜLER, ALTINORDU’NUN, KALBİNDEYDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız