HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
13 Mart 2024 Çarşamba Saat: 13:18

TRAFİKTE DENETİMLER HIZ KESMİYOR!

Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan trafik denetimleri sonucunda 13 bin 722 araç kontrol edildi.   Polis ekipleri tarafın
TRAFİKTE DENETİMLER HIZ KESMİYOR!

Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan trafik denetimleri sonucunda 13 bin 722 araç kontrol edildi.

 

Polis ekipleri tarafından yapılan trafik denetimlerinde son bir haftada 34 yaralanmalı trafik kazası meydana gelirken, denetimler sonucunda çeşitli ihlallerden dolayı bin 947 araç sürücüsüne de cezai işlem uygulandığı belirtildi.

 

Ordu Valiliğinden yapılan açıklamada, son bir haftada Ordu genelinde 34 yaralanmalı trafik kazasının meydana geldiği, bu kazalarda ise 44 kişinin yaralandığı bildirildi.

 

Trafik kazalarını azaltmaya yönelik yapılan denetimler çerçevesinde 35 araç sürücüsüne alkollü araç kullanmaktan, 62 sürücüye modifiyeli araç kullanmaktan, 36 araç sürücüsüne drift ve hatalı şerit değiştirmekten, 85 araç sürücüsüne kırmızı ışık ihlalinden, 677 araç sürücüsüne hız sınırlarını aşmaktan, 55 araç sürücüsüne seyir halinde cep telefonu ile konuşmaktan, 42 araç sürücüsüne emniyet kemeri kullanmamaktan ve 72 araç sürücüsüne kask kullanmamaktan cezai işlem yapıldı.

 

Ayrıca ekiplerin yapmış oldukları diğer denetimler ile birlikte bin 947 araç sürücüsüne çeşitli maddelerden işlem yapıldı, 29 araç trafikten men edildi ve 35 araç sürücüsünün sürücü belgesi geri alındı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler : TRAFİKTE, DENETİMLER, HIZ, KESMİYOR!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız