HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
13 Mart 2024 Çarşamba Saat: 13:54

“AK PARTİ HİZMET VE ESER BELEDİYECİLİĞİ YAPIYOR”

Ünye Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Hüseyin Tavlı AK Parti’nin kuruluşundan bu yana halka hizmet ve eser belediyeciliği sunduğunu belirterek, “Ünye’de yerel yönetim ve hükümet ile uyum içerisinde çalışmamız birçok eserin kazand
“AK PARTİ HİZMET VE ESER BELEDİYECİLİĞİ YAPIYOR”

Ünye Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Hüseyin Tavlı AK Parti’nin kuruluşundan bu yana halka hizmet ve eser belediyeciliği sunduğunu belirterek, “Ünye’de yerel yönetim ve hükümet ile uyum içerisinde çalışmamız birçok eserin kazandırılmasını sağladı. Ulaşımdan alt yapıya, sosyal belediyecilikten hükümet yatırımlarına kadar Ünye’nin gelişmesine yönelik projeleri hayata geçiriyoruz. Sizlerin 31 Mart’ta vereceğiniz desteklerle de hizmetlerimiz kesintisiz devam edecektir” dedi.

Ünye Belediye Başkanı ve AK Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı mahalle ziyaretlerini hız kesmeden sürdürüyor.

5 Mahallede Halkla Buluştu

Başkan Tavlı ziyaretler kapsamında Yazkonağı Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşurken sırasıyla Taflancık, Pınarbaşı, Gürecülü ve Döşemedibi Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Sorun ve talepleri dinleyen Başkan Tavlı ilçeye kazandırılan hizmetlere ilişkin değerlendirmede bulundu. Ünye’nin son 5 yılda hizmet ve eser belediyeciliğinde mesafe kat ettiğini vurgulayan Başkan Tavlı hizmetlerin devamı için vatandaşlardan destek istedi.

“Ünye’nin Hava Kirliliği Ortadan Kalktı”

Ünye’ye 2007’de gelen doğalgazın şehrin yollarını tahrip edeceği düşüncesiyle o dönem yerel yönetimi tarafından vatandaşlara ulaşımının sağlanmadığını belirten Başkan Tavlı, “ Göreve geldiğimizde %20 seviyelerinde ulaşımı bulunan doğalgazı hızla vatandaşlarımızla buluşturduk. Doğalgaz geçen cadde ve sokakları baştan aşağı yeniledik. Gürecülü Mahallemizde de doğalgaz dönemimizde geldi. %95 seviyelerine çıkardığımız doğalgaz ulaşımı nedeniyle şehrimizin havası temizlendi. Ünye’nin hava kirliliği ortadan kalktı. Bu çalışma irade ile olur. İrademizi ortaya koyarak vatandaşlarımızın doğalgazla ısınmalarını sağladık” dedi.

“Belediyemizin Ekonomisini Güçlendirdik, Tesislerimizi Kendi İmkanlarımızla Yaptık

Ünye Belediyesi’nin sosyal tesis işleten belediyeler arasında Karadeniz’de bir numara olduğuna dikkat çeken Başkan Tavlı, “Göreve geldiğimizde belediyemizi borç yükünden kurtardık ve ekonomisi güçlü belediye haline getirdik. Bununla beraber sosyal tesislerimizi canlandırarak ilave tesisler yaptık. Bunları kendi imkanlarımızla hayata geçirdik. Şuanda sosyal tesis işleten belediyeler arasında Karadeniz’de bir numarayız. Bunu da ekonomiyi iyi yöneterek gerçekleştirdik” diye konuştu.

“Başlattığımız Projelerimiz ya Tamamlandı, ya da Tamamlanma Aşamasına Geldi”

Ünye’nin geleceğine yönelik projeleri bir bir hayata geçirdiklerini ifade eden Başkan Tavlı şu ifadelere yer verdi, “Vatandaşlarımızın ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda geliştirdiğimiz projelerimizi bir bir hayata geçiriyoruz. Yarım kalan hiçbir projemiz yok. Birçoğu tamamlanan projelerimizin yanı sıra bitme aşamasına gelen projelerimiz var. Yaptığımız projelerimizle Ünye bölgenin cazibe merkezi haline geldi.  Batıpark, yeni kadınlar plajı, yarı olimpik yüzme havuzu, Gölevi Sosyal Tesisleri gibi projelerimizde çalışmalar devam ediyor. Belirlenen zaman aralığında tamamlanarak hizmete sunulacak.”

Hizmet belediyeciliğinde Ünye’de herhangi bir sıkıntının olmadığını dile getiren Başkan Tavlı sözlerini şöyle sürdürdü; “AK Parti belediyeciliği Cumhurbaşkanımızın 1994 ruhuyla belediyecilik anlayışıyla çizdiği yol hizmet ve eser belediyeciliği. Hizmet ve eser belediyeciliğinde zaten sıkıntı yok. Birbirimizle birlik ve beraberlik içerisinde Cumhurbaşkanımızın etrafında kenetlenerek ülkemizin Türkiye Yüzyılı’nı inşa etmek için desteklerinizi bekliyoruz.”

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız