HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
13 Mart 2024 Çarşamba Saat: 16:09

“AKKUŞ’UN TÜM SORUNLARINI ÇÖZECEĞİZ”

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kurucu Başkanı ve İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, Ordunun Akkuş ilçesindeki Salman, Koçcuvaz ve Kurtboğaz mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu. Salman Mahallesinde
“AKKUŞ’UN TÜM SORUNLARINI ÇÖZECEĞİZ”



Ordu Büyükşehir Belediyesi Kurucu Başkanı ve İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, Ordu'nun Akkuş ilçesindeki Salman, Koçcuvaz ve Kurtboğaz mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu.

Salman Mahallesi'nde gerçekleştirdiği ziyarette, vatandaşların büyük ilgisiyle karşılanan Enver Yılmaz, sokak sokak dolaşarak esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Yılmaz, belediye başkanlığı döneminde bu sorunların çözüleceği sözünü verdi.

“ÇALIŞMALARA KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDECEĞİZ”

Salman Mahallesi'nde düzenlediği mitingde konuşan Enver Yılmaz, mevcut yönetimin mahalleye yeterince ilgi göstermediğini belirterek, "Görüyoruz ki şimdiki yönetim Salman mahallemize hiç gelmemiş. Doğru düzgün bir çalışma gerçekleştirmemiş. Daha bizim yaptığımız kanalizasyon kapaklarını bile gelip bir kere açık kontrol etmemişler. Yaptığımız asfaltların üzerine asfalt atıp geçip gitmişler. Biz Akkuş ilçemizin her mahallesinde çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Yolunu yaptık, suyunu yaptık, alt yapısını güçlendirdik. Ordu’nun 19 ilçesinin her mahallesi bizim için değerli.  31 Mart seçimlerinden sonra sizlerin oyları ile tekrar göreve geldiğimizde, kaldığımız yerden devam edeceğiz" dedi.

Salman ziyareti sonrasında Koçcuvaz ve Kurtboğaz mahallelerini de ziyaret eden Enver Yılmaz, vatandaşlarla sohbet ederek talep ve sorunlarını dinledi. Yılmaz, 31 Mart seçimlerinden sonra tekrar göreve gelmeleri halinde mahallelerdeki çalışmalara hız vereceklerini ifade etti.

Enver Yılmaz'ın Akkuş ilçesinde gerçekleştirdiği ziyaretler vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı ve destekleriyle karşılandı.


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız