HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
14 Mart 2024 Perşembe Saat: 12:33

OTO GALERİCİLER SİTESİ AÇILDI

 Altınordu Belediyesi’nin bölgede tek, Ordu’da da bir ilk ve tek olan projesi sektörel ticaret merkezi “Oto Galericiler Sitesi” görkemli bir açılış töreniyle hizmete sunuldu.
OTO GALERİCİLER SİTESİ AÇILDI

 Altınordu Belediyesi’nin bölgede tek, Ordu’da da bir ilk ve tek olan projesi sektörel ticaret merkezi “Oto Galericiler Sitesi” görkemli bir açılış töreniyle hizmete sunuldu.

Altınordu Karacaömer mahallesinde 20 dönüm alan üzerinde yapımı tamamlanarak hizmete sunulan projede noter, oto ekspertiz, oto yıkama, kafe, kuaför, market gibi sosyal yaşam alanları da yer alıyor.

Altınordu Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Aşkın Tören “bir ilki daha Ordu’ya, Altınordu’ya kazandırmış olmanın onurunu, gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Vizyonu dünya kenti modern Altınordu için çıktığımız yolculuğumuzun kıymetli eserlerinden birisi olarak tasarladığımız oto galericiler sitemiz şehrimize hayırlı olsun” dedi.

 ADETA MİNİ BİR ŞEHİR

 Dört bloktan oluşan Oto Galericiler Sitesi; 62 oto galerinin yanında idari bina, 10 bin metrekareye varan kapalı alan, 2 bin 600 metrekare yeşil alanı ve 3 bin 800 metrekare açık otoparkı ile Avrupa standartlarında hizmet verecek niteliklere sahip. İkinci el oto ticaretinde Orduyu, Altınorduyu bir çekim ve cazibe merkezi yapacak olan Oto Galericiler Sitesi oto alım satımı yapan esnafın ticaret hacmini önemli ölçüde artıracak. Öte yandan vatandaşlara ise çok alternatifli, marka ve fiyat seçeneklerini bir arada bulabilecekleri tüm işlemleri de aynı yerde yapabilecekleri kolaylığı sağlayacak.

 BAŞKAN TÖREN “IŞIĞI HİÇ SÖNMEYEN ALTINORDU’YU İNŞA ETMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

 Açılış Töreninde konuşan Başkan Aşkın Tören, Altınordu’yu marka şehir yapmak için çalıştıklarını belirtti.

Başkan Tören, “24 saat çalışan belediyecilik anlayışıyla ışığı hiç sönmeyen Altınordu’yu inşa etmek, imar etmek ve insanımızı ihya etmek için yaşam kalitesini yükseltecek hamlelerle şehrimizi marka şehirler haline getirebilmek için yüksek bir çaba sarf ettiğimizi ifade etmek isterim” şeklinde konuştu.

‘Bizim vizyonumuz belli biz Türkiye yüzyılı çerçevesinde eser ve hizmet belediyeciliği ile geleceğin Altınordusunu inşa etmek için yüce gönüllü hemşerilerimizle birlikte mutlu insanların yaşadığı bu şehri kurmayı kendimize hedef ve düstur edindik’ diyen Başkan Aşkın Tören, şunları söyledi; “Spordan, eğitime, istihdamdan, sanata, mimariden, şehirciliğe hayatın her alanına dokunmaya çalışıyoruz. Bu sitemiz şehrin mevcutta dağınık olan iş yerleri konumundan çağdaş planlamanın gereği olan toplu iş yerlerine geçişte öncü ve örnek olacak.  Şehrin sıkışmış trafiği noktasında da merkezimizin kentimize önemli manada nefes aldıracağını düşünüyoruz. Vatandaşlarımız bütün ihtiyaçlarını bu merkezimize geldiğinde karşılayabilecek. Bu yönüyle ve aynı zamanda modern mimarisi ile şehrimizde yeni bir eserin başka bir örneği olmadığını da ifade edebiliriz. Esnaflarımız için, şehrimiz için hayırlı olmasını diliyoruz. Siyasette ki en büyük kazanç milletimizin yaptığı hayır dualarıdır, biz sizlerin dua ve destekleriyle yolumuza devam etmek istiyoruz. Biz nasip olursa inşallah Ordumuzda şimdiye kadar nasıl değerli hizmetlerle anıldık, bundan sonrada aynı şekilde bu hizmet anlayışı içerisinde yolumuza devam edeceğiz. Açılışını gerçekleştirdiğimiz oto galericiler sitemizin şehrimize, insanımıza, esnafımıza, bölgemize, şehir ekonomimize hayırlı olmasını diliyorum.”

 

ÖZER: “ORDU’NUN GELECEĞİ AÇISINDAN SEMBOLİK ÖNEME SAHİP”

‘Altınordu belediye başkanımızı bu çok başarılı, özverili, Altınordu’yu sevdası olarak gören yaklaşımı ile siz değerli vatandaşlarımıza sunmuş olduğu hizmetlerden dolayı kutluyorum’ diyen AK Parti Ordu Milletvekili Prof. Dr. Mahmut Özer, şunları kaydetti;

“Burası gerçekten çok kritik bir nokta. Ordu’nun geleceği açısından da, planlama açısından da kümelenmelerin gerçekleştiği çok daha planlı büyümenin gerçekleşeceği anlamında sembolik bir anlama sahip. 62 tane oto galericimizin barınacağı, aynı zamanda sosyal hizmetlerin içerisinde bulunacağı siz değerli arkadaşlarımızın alışveriş yaparken nitelikli ve nezih bir ortamda alışverişini yapacağı imkanı sizlerle buluşturuyor. Kıymetli belediye başkanını kutluyorum. Oto Galericiler Sitesinin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Çok kıymetli başkanıma onun yanın da çalışan çok kıymetli ekibine çok teşekkür ediyorum. Hayırlara vesile olmasını diliyorum. Ramazan’ı şerifinizi tebrik ediyor, hepinize saygılar sunuyorum.”

 

KAYNAK: ÇOK MEMNUN OLDUM”

AK Parti Ordu Milletvekili İbrahim Ufuk Kaynak ise; “Ben gerçekten çok memnunum. Sağ olsun Aşkın bey, bana bunu geçen yıl söylemişti. Açılışlarımız var demişti. Onlardan birisine ben de dahil oldum. Şimdi inşallah ikincisini de bekliyorum. Tekstil park var ya, o çok daha heyecanlandırıcı gelişme. İnşallah ona da şahit oluruz. İnşallah Ordumuz çok çok daha güzel günlere gelecek.” şeklinde konuştu.

Kurdelenin kesilmesiyle birlikte dört bloktan oluşan Altınordu Oto Galericiler Sitesi’nin açılışı gerçekleştirildi.

 

HAMARAT: “BU PROJE GÜVENİN ESERİ”

AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat da, projenin öneminden bahsederek, “Ordumuzun en güzel köşesinde, Altınordu ilçemizin en güzel yerinde, bir güven noktası, bir hizmet kalitesi. Galericilerimizin burada çok güzel bir ortamda bir araya gelmesiyle Karadeniz'de en güvenilir oto ticaretenin yapılacağı galeri sitesi olur inşallah.

Aşkın başkanımızı tebrik ediyorum. Ankara'daki bürokrasi tecrübesi içindeki gönlündeki Ordu aşkı, hizmet aşkı burada mücessem hale gelmiş durumda., ben görünce çok etkilendim. Böyle bir eserin ortaya çıkması, böyle bir birlikteliğin ortaya konması da ayrı bir güvenin eseri, yoksa kimse sizin sözünüze güvenip dükkanını kapatıp buraya gelmez. Belli ki Aşkın başkanımız ortaya öyle bir güzel güven koymuş ki bu bir örnek olsun emsal olsun.

Kentsel dönüşümde Ordumuzun Karadeniz’de o en güzel yerine ulaşması için bu tür örnek hareketlere ihtiyaç var. Ben başkanımızı hepinizin huzurunda ayrıca tebrik ediyorum, tekrar hayırlı olsun diyorum.” diye konuştu.

 

ŞANLITÜRK: “ÇOK DEĞERLİ BİR YATIRIM”

 

Törende konuşan MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk ise “Bu açılışı değerli buluyorum. Altınordu’da en büyük sorunlardan birisi de oto galericilerin dağınık vaziyette olmasıydı bunun bir araya toplanmasını gerçekten değerli buluyorum ve belediye başkanımıza teşekkür ediyorum.

İnşallah yeni dönemde özellikle küçük esnafımızın sanayi siteleri anlamında benzer projelerle bir arada toplanması daha güzel olacak. Yeni dönemde milletvekillerimizle cumhur ittifakı birlikteliği içerisinde el ele omuz omuza çalışacağız. İnşallah bu hizmetler devam edecek” şeklinde konuştu.

Açılışa Ordu Valisi Muammer Erol, Milletvekilleri Prof. Dr. Mahmut Özer, İbrahim Ufuk Kaynak, Mustafa Hamarat, Naci Şanlıtürk, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Celal Tezcan, İl Emniyet Müdürü, Atilla Aksoy, Altınordu Kaymakamı Erkan Karahan, MHP İl Başkanı Mehmet Özçelik, AK Parti Ordu Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Baysal, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, İl Sağlık Müdürü Dr. Dursun Tüzün, Altınordu İlçe Müftü Abdullah Söylemez, Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, OTSO Başkanı Levent Karlıbel, Borsa Başkanı Ziver Karaman, Oto Galericiler Kooperatifi Başkanımız Sn. İlker Kethüda, Altınordu Ziraat Odası Başkanımız Sn. Atakan Akça, kurum ve kuruluş temsilcileri, Belediye Meclis Üyeleri, siyasi parti Temsilcileri, muhtarlar, esnaflar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışın ardından ise Altınordu Oto Galericiler Sitesi içerisinde bin kişilik iftar yemeği verildi.

 

Anahtar Kelimeler : OTO, GALERİCİLER, SİTESİ, AÇILDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız