HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
14 Mart 2024 Perşembe Saat: 13:43

ŞANLITÜRK: İŞTE MEYDAN İŞTE KUMRU

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, seçim çalışmaları kapsamında çıkarma yaptığı Kumru İlçesinde Cumhur İttifakına önemli destekler aldı.  
ŞANLITÜRK: İŞTE MEYDAN İŞTE KUMRU

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, seçim çalışmaları kapsamında çıkarma yaptığı Kumru İlçesinde Cumhur İttifakı'na önemli destekler aldı.

 

Milletvekili Naci Şanlıtürk, seçim çalışmalarını, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler, AK Parti Ordu Milletvekili Mahmut Özer ve beraberindeki heyetle birlikte Kumru ilçesinde sürdürdü.

 

“KUMRU, BUGÜN ÇOK GÜZEL”

 

Miting alanında konuşma yapan Milletvekili Şanlıtürk; “Kumru bugün çok güzel. Gördüğüm o ki, evvelden beri bizlerden desteğini hiç çekmeyen Kumru, 31 Mart seçimlerinde de çekmeyecek. Değerli Kumrulu hemşehrilerim. Biz, Cumhur İttifakının Ordu Milletvekilleri olarak, Mecliste ilimizin bütün projelerini yakından takip etmekteyiz. Ayrıca yapılmakta olan ve yapılacak olan yatırımların da yine takipçisi olmaya devam ediyoruz. Nasıl ki, Şehir Hastanemizin Çevre Yolu sorununu çözüme kavuşturduk, nasıl ki ihtiyacımız olan doktor atamalarında 70 doktorumuzu ilimize kazandırdık, kazandırmaya da devam edeceğiz. Bakınız önceki dönem Milli Eğitim Bakanımız Sayın Mahmut Özer, burada eğitim alanında Kumrumuza ve Ordumuza kazandırdıklarına hep birlikte şahit olduk. 

 

“DAHA İYİLERİNİ GÖRMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

 

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, sayın bakanımızı ilimize gönderdi. Yine yüksek derecede bakanlık tecrübesi olan Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Cumhur İttifakı adayımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’in ilk beş yılında Ordumuza kazandırdıkları ve Türkiye’ye rol model çalışmalarını yine hep birlikte gördük. 31 Mart’ta bu kez vereceğiniz yüksek orandaki destek ile bunları ve daha iyilerini de görmeye devam edeceğiz” dedi.

 

HİLMİ GÜLER VE YUSUF YALÇUVA'YA BÜYÜK DESTEK

 

Kumru Belediye Başkan Adayı Yusuf Yalçuva için de miting alanında destek isteyen Milletvekili Şanlıtürk; “Cumhur İttifakı adayımız Sayın Yusuf Yalçuva’nın Kumru ilçemize yaptığı hizmetleri bugüne kadar hep takdirle karşıladık. Şimdi buradan soruyorum, adayımız Yusuf Yalçuva’ya 31 Mart’ta destek verecek miyiz? Alandan gelen cevap; “Evet evet evet” oldu. Peki, Cumhur İttifakı Adayımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’e destek verecek miyiz? Alandan gelen cevap yine yüksek sesle; “Evet evet evet” oldu. 

 

“İŞTE MEYDAN, İŞTE KUMRU”

 

Değerli Kumrulu hemşehrilerim zira 31 Mart’ta Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’ye destek verecek miyiz? Sorusuna da cevap “Evet” olarak yine değişmedi. Dünya liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a destek verecek miyiz? Çok yüksek sesle alan yine evet diye diye inledi. İşte meydan, işte Kumru” diye konuştu.

 

Coşku üzerine Milletvekili Şanlıtürk, Kumruluların Ramazan-ı Şeriflerini, bu ay içerisinde idrak edilecek olan Kadir Gecelerini ve Ramazan Bayramlarını kutlayarak verilen destek için teşekkürlerini sunarak beraberindeki heyetle ilçede esnaf ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştirdi. Bu ziyaretlerde de önemli ölçüde ilçede destek alan Milletvekili Şanlıtürk’e ilginin de hayli yüksek olması dikkatlerden kaçmadı.

...

 

Anahtar Kelimeler : ŞANLITÜRK:, İŞTE, MEYDAN, KUMRU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız