HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
15 Mart 2024 Cuma Saat: 10:18

GAZİ VURUŞU

SÖZ GÖTÜRMEZ EŞİ  BENZERİ OLMAYAN MARŞTIR “Kahraman ordumuza” ithaf edilen ve dünyada bir eşi, benzeri olmayan marştır İstiklal Marşı…” İnsanlık var oldukça da onur ve gururu ya yaşanacak ya da yaşanacak…İçine sindiremeye
GAZİ VURUŞU

SÖZ GÖTÜRMEZ

EŞİ  BENZERİ OLMAYAN MARŞTIR

“Kahraman ordumuza” ithaf edilen ve dünyada bir eşi, benzeri olmayan marştır İstiklal Marşı…” İnsanlık var oldukça da onur ve gururu ya yaşanacak ya da yaşanacak…İçine sindiremeyen beyincikler bilsin istedim.

 

 

ANLARSA ANLAR

“Ordu belediyesinde lale devri de bitecek, ihale devri de bitecek, sülale devri de bitecek. CHP'liler Sandıkta Hiçbir AKP'liye Atmaz .OBB’de Lale Devri de, İhale Devri de, Sülale Devri de Bitecek.

Ordu belediyesinde lale devri de bitecek, ihale devri de bitecek, sülale devri de bitecek. Ne CHP'liler ne de İyi yürekli insanlar, ilgisi olmadıkları bir kavganın tarafı da olmayacak, bu tezgahı bozacağız.  Bu tezgah her zaman bize zarar verdi.

Sağ partilere hem oy hem de kazanacağımız belediyeleri kaybettik. CHP'liler sandıkta hiçbir AKP'liye atmaz, CHP'liler evlatlarını satmaz. CHP olarak Kuvayı Milliyenin ocağı, milli mücadelenin otağında, Serçeşmenin gözünde, Altınok'un özünde Atamızın izinde dim dik durmaya devam edeceğiz.”

(Mustafa Adıgüzel, CHP Ordu Milletvekili)

 

 

Fotoğraflı YORUM

ORDU İŞTE!Kültür şehri deniyor ancak kitap ve gazete okuyan, tiyatro ve sinemaya gidenlerin sayısı parmakla sayılıyor.

 

 

GÜNBEGÜN

BİR MESAJ

GÖZDE ELEKTRONİK

Akif BAYRAKTAR

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün dilerler.

AHENK TERZİ

Ahenk 35 yıllık tecrübeler Aşkın Yayla ile Nuri Yılmaztürk’ün önderliğinde hizmet vermeye devam ediyor.

                Her türlü deri mont özel dikim ve tamir işleri ile bay-bayan giyim ve tamir işlerinin adresi  Ahenk  terzi, Şarkiye Mahallesi Bucak Caddesi (Konak Kasabı karşısı) adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zaman da hoş sohbetinde adresi olan Ahenk terziye, 0532 733 96 18 ve 0537 695 56 26 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Ahenk terzi  işletenlerine hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

TOLGA TEKNİK BOSCH&BUDERUS

          KOMBİ SERVİSİ

Tolga Teknik Boşch& Buderus Teknik Servisi genç isim Tolga Ur’un önderliğinde müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Müşteri memnuniyetinin adresi Buderus Teknik Servisi Durugöl Mahallesi 1096 sokak NO:4/A (Durugöl Oto yıkamanın arkasındaki çocuk parkı yanı)adresinde hizmet veriyor.

                Buderus Teknik servisine 212 10 47 ve 0534 230 39 09 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Buderus Teknik Servisi sahip ve çalışanlarına bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

           BİLGİ

KİTAP VE KIRTASİYE

Sahipliğini  30 yıllık tecrübe Ali Ekrem Aktürk ile  eşi İlkay Aktürk’ün yaptığı Bilgi kitap-kırtasiye  müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Spor malzemeleri, büro malzemeleri, düğün davetiyeleri, bando malzemeleri ve kitap satış adresi Bilgi kitap ve kırtasiye Zübeyde Hanım caddesi NO: 19-A adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken ve size bir telefon kadar da yakın olan Bilgi kitap ve kırtasiyeye, 225 61 25 ve 225 61 31 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Bilgi kitap ve kırtasiye sahiplerine hayırlı  ve bol kazançlar diliyoruz.

GURUR ŞARKÜTERİ

  VE TEKEL BAYİİ

Sahipliğini işadamı merhum Osman Aras’ın oğlu   Sabri Aras’ın yaptığı Gurur Şarküteri ve tekel bayi müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Gece  22.00’ye kadar hizmet veren Gurur Şarküteri ve Tekel bayii Şarkiye Mahallesi Fevzi Çakmak caddesi NO: 19 adresinde  hizmet veriyor.

                Ayni zaman da hoş sohbetinde adresi olan Gurur Şarküteri ve tekel bayiine, 214 40 51 ve 0537 570 76 99 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Gurur Şarküteri  ve tekel bayiine  bol kazançlar diliyoruz.         

 

 

LAMI CİM İYOK

İster başkan olun, ister başbakan, ister baştan bakan olun her kim olursanız olun. Fazla büyütmeyin kendinizi. En fazla sevildiğiniz kadarsınız.

 

 

OLDUM OLASI

Bugün her şey olanın yarın hiç bir şey olduğu ülke bu! Kazancın nispetinde yaşayacak ve gücün ölçüsünde de konuşacaksın. Yoksa, Aslanı fareye boğdururlar.

 

 

HARBİDEN

Her ne kadar hayat tek kişilik olmasa da Yalnızlık, insanın kendi kendisiyle yaptığı bir sohbettir. Aracısız, katkısız, oyunsuz ve yalansız.

 

 

BUNLARI  BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Kupada şimdiye dek Galatasaray 18, Beşiktaş 10, Trabzonspor 9, Fenerbahçe 6, Altay, MKE Ankaragücü, Göztepe, Gençlerbirliği ve Kocaelispor ikişer, Eskişehirspor, Bursaspor, Sakaryaspor, Kayserispor, Atiker Konyaspor, Akhisarspor ve Sivasspor da birer kez mutlu sona ulaştıklarını,

*************************

x-A Milli Futbol Takımının, 2024 Avrupa Şampiyonası hazırlıkları kapsamında Macaristan ve Avusturya ile özel maçta karşı karşıya geleceğini,  Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre milliler, ilk hazırlık müsabakasında 22 Mart Cuma günü Macaristan'a  ikinci özel maçında ise 26 Mart Salı günü Avusturya'ya konuk olacağını,

*************************

x-Akkuş’a yeni yaşam alanları kazandırmak ve sportif faaliyetleri artırmak amacıyla Akkuş Belediyesi tarafından ilçe merkezine spor kompleksi inşa edildiğini,  55 bin metre karelik alana inşa edilecek olan spor kompleksinde futbol sahası, açık ve kapalı halı sahalar, basketbol sahası, voleybol sahası, tenis kort sahası, fitness alanları, koşu parkuru, yürüyüş parkuru ve çeşitli hizmet alanların bulunacağını, 

*************************

x-Son nüfus sayımına göre,775 bin 190 kişinin yaşadığı Ordu'da faaliyet gösteren 5 ulusal zincir marketin toplam şube sayısı 351'i geçtiğini,  bu marketlerin 19 ilçede şubeleri bulunu, en fazla market şubesine sahip ilçenin  ise 149 market ile Altınordu’nun olduğunu,

 

*************************

x-Ordu'nun İkizce ilçesine bağlı Şenbolluk Mahallesi sakinleri ile Samsun'un Terme ilçesine bağlı Ambartepe Mahallesi sakinleri aynı cadde üzerinde karşılıklı oturdukları evlerde iftarlarını 1 dakika arayla yaptıklarını,

*************************

x-Süper Lig'de 17 Mart günü oynanacak 30. hafta maçları sonrası milli aranın başlayacağını,  buna göre; Milli ara 18 Mart tarihinde başlayacak ve milli takımın 26 Mart'ta oynayacağı son hazırlık maçı sonrasında sona ereceğini,

*************************

x-Ordu’nun Kabadüz ilçesinde yapımı tamamlanan ,80 odalı 160 yataklı Çambaşı Wyndham Garden Otel’inin, 15 Mart’ta açılacağını,

*************************

x-Dünyanın en iyi kamerasına sahip telefonların açıklandığını, buna göre ilk sırayı Oppo X7 Ultra telefonunun   aldığını,

   ************************

x-Ordu’nun Aybastı ilçesinde 26 Milyon TL değerinde "Yarı Olimpik Yüzme Havuzu" İnşaat Yapı Ruhsatı Belediye Başkanı Beytullah Geçtan tarafından imzalandığını,

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız