HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
15 Mart 2024 Cuma Saat: 12:08

ŞANLITÜRK: ÇANAKKALE, TÜRK MİLLETİNİN KADERİNİ DEĞİŞTİRDİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin yıldönümü nedeniyle mesaj yayımladı. Milletvekili Şanlıtürk, açıklamasında, Çanakkale Zaferi’nin sonuçl
ŞANLITÜRK: ÇANAKKALE, TÜRK MİLLETİNİN KADERİNİ DEĞİŞTİRDİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin yıldönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

Milletvekili Şanlıtürk, açıklamasında, Çanakkale Zaferi’nin sonuçları itibariyle Dünya tarihinin akışını ve Türk Milletinin kaderini değiştirdiğine dikkat çekti.

Tük milletinin Çanakkale’de destan yazdığını belirten Milletvekili Şanlıtürk,  “Türk toplumunda millet olma bilincinin tohumlarının atıldığı ve Kurtuluş Savaşı’nın kazanılması adına önemli bir mesafe kat edildiği Çanakkale Zaferi, vatanın bütünlüğü ve ulusun bağımsızlığı söz konusu olduğunda, Türk milletinin neleri başarabileceğinin en güzel kanıtıdır. Türk milletinin Çanakkale’de nasıl bir destan yazdığı tüm dünya nezdinde aşikardır” dedi.

Vatan için canlarını veren tüm şehitleri rahmetle andığını sözlerine ekleyen Şanlıtürk,  “Başta Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları olmak üzere, komutanından erine kadar bu mücadeleye iştirak eden bütün kahramanlarımızı, aziz şehitlerimizi, ebediyete intikal eden ve hayatta olan kahraman gazilerimizi bir kez daha rahmet ve şükranla anıyorum.

Büyük Türk Milletinin ve kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri’nin bu anlamlı günlerini kutluyorum. Ruhları şad, mekânları cennet olsun” diye konuştu.


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız