HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
15 Mart 2024 Cuma Saat: 12:12

“YENİDEN ALTINORDU AŞKINA BİSMİLLAH DİYECEĞİZ”

 Altınordu Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Aşkın Tören, seçim çalışmalarına gece gündüz demeden devam ediyor. Başkan Aşkın Tören, güne devlet Hastanesi ve şehirde bulunan özel hastaneleri ziyaret ederek başladı. Tedavil
“YENİDEN ALTINORDU AŞKINA BİSMİLLAH DİYECEĞİZ”

 Altınordu Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Aşkın Tören, seçim çalışmalarına gece gündüz demeden devam ediyor. Başkan Aşkın Tören, güne devlet Hastanesi ve şehirde bulunan özel hastaneleri ziyaret ederek başladı. Tedavileri devam eden hemşehrilerini ziyaret edip, geçmiş olsun dileklerini iletti.

 Hekimlerin ve sağlık çalışanlarının   14 Mart Tıp Bayramı’nı da kutlayan Başkan Aşkın Tören, “Bu vesile ile tüm hastalarımıza Allah’tan şifalar diliyor, çok değerli sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum.” dedi.

Hastane ziyaretlerinin ardından kurum ve kuruluş ziyaretlerini sürdüren Başkan Tören, AK Parti Ordu Milletvekili Prof. Dr. Mahmut Özer ve İl Başkanı Selman Altaş’ı belediye binasında ağırlayarak, birimleri gezdirdi.

Başkan Tören, AK Parti Ordu Milletvekili Mahmut Özer ve İl Başkanı Selman Altaş ile birlikte Türk Telekom Ordu İl Müdürlüğünü ziyaret ederek, “Bizleri Güleryüz ve sevgiyle karşılayan değerli yöneticilere ve kıymetli çalışanlara teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Seçim çalışmasının yoğunluğunu bir kenara bırakan Başkan Aşkın Tören, Elif Özdemir ve Faruk Tunç çiftinin nikahlarını kıyıp, ömür boyu mutluluklar diledi.

Milletvekili Mahmut Özer ve AK Parti İl Başkanı Selman Altaş ile Ordu Devlet Hastanesi’ne giden Başkan Tören, burada hekimlerin ve sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutladı.

Başkan Tören, Ordu Valisi Muammer Erol ve protokol mensupları ile birlikte Ordu Üniversitesi tarafından düzenlenen 14 Mart Tıp Bayramı ve Beyaz Önlük Giyme törenine de katıldı.

Günü dolu dolu geçiren Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören eşi Ayfer Tören ile birlikte iftarda Belediye Temizlik işleri biriminde çalışan Erdem Dikmen ve ailesine konuk oldu.

 "SOFRAMIZDA EMEĞİN BEREKETİ VAR"

 Ailenin Şirinevler Mahallesi’ndeki evlerine konuk olan Tören, şu ifadelere yer verdi: “Dikmen Ailesinin iftar sofrasına misafir olduk. Bu akşam da, iftar sevincini mesai arkadaşımız Temizlik İşleri birimimizden Erdem kardeşimizin hanelerinde hep birlikte yaşadık. Soframızda emeğin ve alın terinin ekmeği, aşı, bereketi var. Paylaşma var, gönülden gönüle muhabbet var, samimiyet var, kardeşlik var, çocuklarımızın tebessümü var. Erdem kardeşimizin kıymetli eşi Asuman hanımın ellerine sağlık. Çok değerli annesine ve babasına sağlıklı ömürler diliyorum. Çocuklarımızın ömürleri uzun bahtları açık olsun. Dikmen ailesine misafirperverlikleri için yürekten teşekkür ediyorum. Hanelerinden huzur ve saadet eksik olmasın.”

 İftarın ardından son hane ziyaretini ise Selimiye mahallesinde Acar Ailesine konuk oldu. Başkan Tören, şunları kaydetti:

“Bu huzurun tarifi yok. Eşim Ayfer ile birlikte İftar sonrası Acar Ailesine konuk olduk. Kucaklaştık, anlattık, dinledik, muhabbet gördük, sevgi gördük, samimiyet gördük. En önemlisi de şahsımıza duyulan güvenin huzurunu doyasıya yaşadık. Bizi, hanelerinde ve gönüllerinde ağırlayan Hatice ablamıza, Tahsin ağabeyimize ve muhabbet soframızın bereketi komşularımıza şükranlarımı sunuyorum. Hemşehrilerimizin samimi ilgileri sevgileri, güvenleri, muhabbetleri ve yüksek teveccühleri 31 Mart'ta sandıklardan taşacak inşallah. Bu sürecin sonunda hiç kimsenin geride kalmadığı, kazananının ayrımsız her bir ferdiyle büyük Altınordu Ailemizin olduğu, yeni bir başarı hikayesiyle 1 Nisan sabahı yine, yeniden Altınordu aşkına Bismillah diyeceğiz. Allah bizi mahcup etmesin.”

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız