HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
15 Mart 2024 Cuma Saat: 12:41

“ŞEHRİMİZİN TRAFİK YÜKÜNÜ AZALTACAĞIZ"

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar sahil karayolunda 6 kavşakta daha düzenleme yaparak hem şehrin trafik yükünü azaltacaklarını hem de kaza oranını en aza indireceklerini söyledi.   Karayolları Genel Müdürlüğü, Büyükşehir
“ŞEHRİMİZİN TRAFİK YÜKÜNÜ AZALTACAĞIZ"

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar sahil karayolunda 6 kavşakta daha düzenleme yaparak hem şehrin trafik yükünü azaltacaklarını hem de kaza oranını en aza indireceklerini söyledi. 

 Karayolları Genel Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesi ve Fatsa Belediyesi koordinasyonunda şehrib tam 7 ayrı noktasında kavşak düzenleme çalışmalarına başladıklarını belirten Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, "Bunlardan bir tanesi Aybastı kavşağıydı ve bu kavşak hızlı bir şekilde tamamlandı. Diğer 6 kavşak tamamlandıktan sonra özellikle şehrimizde trafik yükünün azaldığı kaza oranının azaldığı ve kuyruklanma süresinin azaldığı bir döneme gireceğiz. Bunun da ihalesi yapıldı, Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından inşallah bu yıl içerisinde diğer kavşaklar da tamamlanacak." diye konuştu.

"AYBASTI KAVŞAĞI OSB TRAFİĞİNİ RAHATLATTI"

Kavşakların sahil karayollarındaki trafiği düzenleyerek araçların güvenli bir şekilde kavşak noktalarını geçmelerini sağladığını belirten Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, " İyi planlanmış kavşaklar, sürücülerin ve yaya trafiğinin güvenli bir şekilde kesişmesini sağlar, bu da kaza riskini azaltır. Aybastı Kavşağı da özellikle Organize Sanayi Bölgesinden gelen trafiği önemli ölçüde rahatlattı. Kavşaklar, sahil karayollarını diğer ana yollarla ve yerleşim birimleriyle entegre eder, bu da ulaşım ağının daha etkili çalışmasına olanak sağlar, sürücülerin istikamet değiştirmelerini ve belirli yönlere gitmelerini düzenleyerek trafik akışını kontrol altında tutar. Doğru planlanmış kavşaklar, yol kapasitesini artırarak daha fazla aracın aynı anda geçiş yapmasına olanak tanıyacaktır. Kavşaklar, farklı yol seçenekleri sunarak sürücülere çeşitli güzergahları kullanma imkanı tanıyacağı gibi toplu taşıma araçlarının güvenli ve hızlı bir şekilde yol almasını sağlar. Bu faydalar, sahil karayollarında kavşakların trafik akışını düzenleme, güvenlik sağlama ve ulaşım ağlarını daha etkili hale getirme konusunda  önemli bir etken olacak ve şehir trafiğinin düzenlenmesinde önemli bir rol oynayacaktır." şeklinde konuştu.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız