HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
15 Mart 2024 Cuma Saat: 15:23

YILMAZ, İLÇELERİ KARIŞ KARIŞ GEZİYOR

İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı Enver Yılmaz, Fatsa ve Gürgentepe ilçelerinin mahallelerine ziyaretler gerçekleştirdi. Orduda adım atmadık yer bırakmayan Yılmaza vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği gözlendi.
YILMAZ, İLÇELERİ KARIŞ KARIŞ GEZİYOR

İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı Enver Yılmaz, Fatsa ve Gürgentepe ilçelerinin mahallelerine ziyaretler gerçekleştirdi. Ordu'da adım atmadık yer bırakmayan Yılmaz'a vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği gözlendi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kurucu Başkanı ve İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Enver Yılmaz, esnaf ve vatandaş ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.

İki günden bu yana Fatsa ilçesinde bulunan Yılmaz, ilçenin büyük mahallelerinde vatandaşlarla buluştu.

YALIKÖY'DE ESNAF VE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Fatsa'nın Yalıköy mahallesi, Enver Yılmaz'ı sevgiyle kucakladı. Yeşili, mavisi, eşsiz güzellikteki koyları, balıkçılık faaliyetleri ve köftesiyle ünlü Yalıköy'de esnaflarla buluşan ve hemşehrileriyle hasret gideren Yılmaz, Yalıköylülerin misafirperverliği karşısında duygulandı. "Biz bu şehrin havasına, suyuna, yazına, kışına, sevgi dolu misafirperver insanına vurgunuz!" diyen Yılmaz, Yalıköy'e verdiği önemi bir kez daha göstermiş oldu.

ASLANCAMİ MAHALLESİNDE COŞKULU KARŞILAMA

Fatsa'nın Aslancamii mahallesi de Enver Yılmaz'ın sıcaklığını hissetti. 2017 yılında 16 km uzunluğundaki Fatsa Kılıçlı-Tepecik-Aslancami yolunu sıcak asfalta kavuşturan ve mahalleye önemli içme suyu yatırımları yapan Yılmaz, Aslancami'ye verdiği değeri bir kez daha kanıtladı. Mevcut Büyükşehir Belediye Başkanının Aslancami'yi bir kez olsun ziyaret etmediğini öğrenen Yılmaz, "Hemşehrilerimiz, sorunlarına muhatap bulamamaktan şikayet edip, 'Sizden sonra buraya gelen giden olmadı' diye yakındılar. 31 Mart'ta onlar için kazanıp, Ordu'da tüm sorunları çözeceğiz." sözüyle Aslancami'ye vefa ve hizmet sözü verdi.

FATSA VE GÜRGENTEPE'NİN ALTI İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ

Yılmaz Aslancami ziyaretinin ardından, Gürgentepe ilçesine bağlı Eskiköy mahallesi, Fatsa ilçesine bağlı Yavaş, Ilıca ve Hatipli mahallelerinde vatandaşlarla buluştu.

Anahtar Kelimeler : YILMAZ, İLÇELERİ, KARIŞ, GEZİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız