HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
18 Mart 2024 Pazartesi Saat: 11:50

ŞANLITÜRK’TEN KURULTAY TEŞEKKÜRÜ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, partisinin 14. Olağan Büyük Kurultay’ının ardından sosyal medya hesaplarından kendisinin ve MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin teşekkür mesajlarını paylaştı.
ŞANLITÜRK’TEN KURULTAY TEŞEKKÜRÜ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, partisinin 14. Olağan Büyük Kurultay’ının ardından sosyal medya hesaplarından kendisinin ve MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin teşekkür mesajlarını paylaştı.

Karadeniz İlleri arasında Büyük Kurultay’a en yüksek katılımların sağlandığı iller arasında yer alan Ordu’nun, Ankara Arenada ki performansı da hayli dikkat çekti.

Milletvekili Şanlıtürk, yaptığı paylaşımda; “14. olağan Büyük Kurultayımızı Allah’ın izniyle tamamladık. Başta muhterem genel başkanımız Devlet Bahçeli olmak üzere tüm dava arkadaşlarımı tebrik ediyorum.

İlimizden Kongreye iştirak eden tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Elbirliği içerisinde, Cumhur İttifakı birlikteliği ile 31 Mart yerel seçimlerinde Ordu’daki 20 belediyesinin yirmisini de kazanıp, geleceğin 100 yılını birlikte inşa edeceğiz inşallah” dedi.

Öte yandan, MHP 14. Olağan Büyük Kurultayı'nda tek aday gösterilen Devlet Bahçeli, bin 295 delegenin oyunun tamamını alarak yeniden genel başkanlığa seçildi. Bahçeli 11. kez MHP Genel Başkanı oldu. Bahçeli kurultay sonrası bir teşekkür mesajı yayımlayarak, şu ifadelere yer verdi:

"14'üncü Olağan Büyük Kurultayımızı 55 yıllık mazimize yakışan bir olgunluk, muhteşem bir katılım, göğüs kabartan bir heyecan, emsalsiz bir sağduyu, hayranlık uyandıran bir vakarla gerçekleştirilmiştir. Şahsıma genel başkanlık görevini bir kez daha emanet ve tevdi etmelerinden dolayı aziz dava arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum.

Bu mübarek Ramazan ayında Allah'tan niyazım her dava arkadaşımın bahtını ve yolunu açık etmesidir. İlk günkü azim ve sadakatle bir elimde üç hilalli sancak, diğer elimde Albayrak, dilimde dua, yanımda dava arkadaşlarım, arkamda şehitlerimizin hatıraları, gönlümde vatan ve millet sevgisi eşliğinde davamızın ve partimizin yükselişine sonuna kadar hizmet edeceğim.

Ne mutlu bizlere ki, kurultayımız şölen havasında ve imrenilecek demokratik bir ortamda yapılmıştır. Türk milliyetçilerinin demokrasiye bağlılığı çok güçlü şekilde teyit edilmiştir. Kurultayımızda kaybeden yoktur, tam tersine kazanan Milliyetçi-Ülkücü Hareket'tir, tüm dava ve gönül insanlarımızdır."

 

 

Anahtar Kelimeler : ŞANLITÜRK’TEN, KURULTAY, TEŞEKKÜRÜ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız