HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
18 Mart 2024 Pazartesi Saat: 13:02

“GÖNÜLLERE DOKUNMANIN HUZURUNU YAŞIYORUZ”

Altınordu Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Aşkın Tören, kırsal mahallelere düzenlediği gezi, büyük bir coşkuyla devam ediyor. Gittiği her yerde halkın büyük ilgisiyle karşılanan Tören, beş mahalleyi ziyaret ettiği güne O
“GÖNÜLLERE DOKUNMANIN HUZURUNU YAŞIYORUZ”

Altınordu Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Aşkın Tören, kırsal mahallelere düzenlediği gezi, büyük bir coşkuyla devam ediyor.

Gittiği her yerde halkın büyük ilgisiyle karşılanan Tören, beş mahalleyi ziyaret ettiği güne Oğmaca ziyaretiyle başladı. Oğmaca sakinleri tarafından mahalle girişinde davul zurna ve meşaleler ile karşılanan Başkan Tören’in ziyareti miting havasında geçti.

“Oğmaca bizi her zaman bağrına basmıştır” diyen Başkan Tören ziyarete dair şu ifadeleri kullandı:

“Başkan Tören, "İftar öncesi mahalle ziyaretlerimizin ilk durağı Oğmaca mahallemiz. Oğmaca, bizi her zaman sevgiyle, muhabbetle bağrına basmıştır. Komşularımız bugün de öyle büyük bir heyecan ve coşkuyla karşıladılar ki bizleri; 31 Mart’ta inşallah bu coşku sandıklardan taşacak. Çok kıymetli büyüklerimize özellikle annelerimize, hanımefendilere, genç kardeşlerime, arkadaşlarıma, komşularıma ve tüm gönül dostlarımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Allah hepsinden razı olsun" dedi.

 BİR GÜNDE 5 KIRSAL MAHALLEDE

 Başkan Aşkın Tören Oğmaca ile başladığı iftar öncesi ziyaretlerine Gümüşköy, Kuylu, Karaağaç ve Hacılar Mahallesi İle sürdürdü.

'Her mahallemizde ayrı bir samimiyet ve muhabbetle karşılandıklarını, gönüllere dokunmanın huzurunu yaşadıklarını dile getiren Başkan Tören, gördükleri sevginin, muhabbetin teveccüh ve desteğin ardında nakış nakış işlenmiş gönüller olduğunu söyledi.

5 yıl boyunca şehirde çalmadık kapı, sıkmadık el, dokunmadık gönül bırakmadan bugünlere geldiklerini aktaran Başkan Tören, şunları ifade etti;

"Gördüğümüz bu sevginin, muhabbetin teveccüh ve desteğin ardında nakış nakış işlenmiş gönüller vardır. Biz ihtiyaç sahibinin yanında  olacağız, biz kimsesizin yanında olacağız, biz yüksek öğrenime giden çocuklarımızın yanında olacağız, biz, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada iyi günde kötü günde daima bir ve beraber olacağız. Gelin birlikte üretelim fikrini bu topraklarda tekrar mayalayacağız. Amaç bir ve beraber olmak, amaç bu vesileyle ortak sorunlarımızın çözümü konusunda bir araya gelmek. Çocuklarımız daha iyi şartlarda eğitim alt yapısına sahip olsun  sağlık altyapısına istihdam alt yapısına bilim alt yapısına kavuşsun diye bir önceki dönem dişimizi sıktık toparladık. Şimdi sıra bunu doğru ve öncelikli hizmetlere aktararak çocuklarımızın bu şehirde doyması, kurumlarımızın daha iyi hizmet vermesi, kurumlarımızın çeşitlenmesi ve şehrimizin sosyal refahını artıracak yatırımlara yöneleceğiz. Bu şehrin yeşiline sahip çıkacağız, insanına sahip çıkacağız, sokaklarına sahip çıkacağız, köyüne sahip çıkacağız ürettiği fındığa sahip çıkacağız yaşlılarımıza kadınlarımıza sahip çıkacağız."

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız