HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
18 Mart 2024 Pazartesi Saat: 14:58

“UNUTKANLIK BAŞLAMIŞ!”

Ordu Büyükşehir Belediye Kurucu Başkanı ve İP Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz’ın Altınordu ilçesinde yaptığı gezi sırasında AVM ve eski Otogar arazisi ile ilgili yaptığı açıklamalar konunun detaylarını bilen
“UNUTKANLIK BAŞLAMIŞ!”

Ordu Büyükşehir Belediye Kurucu Başkanı ve İP Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz’ın Altınordu ilçesinde yaptığı gezi sırasında AVM ve eski Otogar arazisi ile ilgili yaptığı açıklamalar konunun detaylarını bilenler tarafından tebessümle karşılandı.

 

Yılmaz’ın Durugöl’de “temelini attık” dedi AVM arazisinde sadece toprak kazımı gerçekleştiği, daha sonra olayın belediye ile ihaleyi alan firma arasında problem yaşandığı ve konunun yargıya intikal ettiği ve mahkeme aşamasının yıllar sürdüğü biliniyor. Mahkeme aşamasının bitmemesi sebebiyle alanda herhangi bir çalışma yapılamadığı belirtiliyor.

Halk arasında “Çarşamba Pazarı” olarak bilinen Millet Düzü arazisinde hissesi bulunan arsa sahipleri kendilerine ödenecek kamulaştırma bedelinde anlaşılamadığı için olayın mahkemeye taşındığı ve yargı aşamasının henüz yeni bitti ortaya çıktı.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, Millet Düzü arazisinin altına iki katlı otopark yapıp üstünü halka açılacağına ilişkin projesini geçtiğimiz günlerde kamuoyu ile paylaşmıştı.

Görevde olduğu dönemde eski Otogar arazisini  kapatmaya çalıştığı bilinen Yılmaz’ın bu girişimi arsa sahiplerinin olayı yargıya taşıması üzerine Danıştay iptal etmişti.

 

Enver Yılmaz’ın bu açıklamalarına rağmen görevde olduğu dönemle Durugöl arazisini, Migros arazisini, şehir merkezinde halen üzerinde Wispy Otel’in bulunduğu arazili ve Kirazlimanı’nında Belde Evler arazilerini satmasının rantsal dönüşüm olup olmadığını merak ediliyor.

 

Öte yandan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler’in başlattığı tarım destekleme çalışmaları kapsamında Ordu’ya kazandırdığı Tarım Makineleri Parkı’nı eleştiren Yılmaz’ın tek geçim kaynağı hayvancılık ve bitkisel üretim olan Mesudiye’nin, Akkuş’un, Aybastı’nın arazilerinde kullanılacağı hakkında bilgi sahibi olmadığı öğrenildi.

 

Anahtar Kelimeler : “UNUTKANLIK, BAŞLAMIŞ!”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız