HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
18 Mart 2024 Pazartesi Saat: 15:42

ÇAYBAŞI’NDA GÜLER COŞKUSU

Gittiği her ilçeyi bayram yerine çeviren Cumhur İttifakı Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Çaybaşı ilçesinde de büyük bir coşkuyla karşılandı.
ÇAYBAŞI’NDA GÜLER COŞKUSU

Gittiği her ilçeyi bayram yerine çeviren Cumhur İttifakı Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Çaybaşı ilçesinde de büyük bir coşkuyla karşılandı. Davul zurnaların çaldığı, mehter takımının şölen havası yaşattığı karşılamada Çaybaşılılar kararını net bir şekilde gösterdi.

31 Mart Yerel Seçimine kısa bir süre kala gece gündüz durmadan çalışan, vatandaşlarla birebir temas kuran Başkan Güler’in bugünkü durağı Çaybaşı ilçesi oldu. Her ilçede olduğu gibi Çaybaşı’nda da seçim atmosferi bayram havasını aratmadı. İlçe girişinde yoğun kalabalık ve coşku ile karşılanan Başkan Güler, buradan İlküvez Mahallesi’ne gitti.

Mahalledeki ziyaret mitinge dönüştü, meydanı tıka basa dolduran vatandaşlar “Dik dur eğilme bu millet seninle”, “İlküvez seninle gurur duyuyor” tezahüratları eşliğinde Başkan Güler’e destek verdi.

 

BAŞKAN GÜLER’DEN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE

Burada coşkulu kabalığa hitap eden Başkan Güler Çaybaşı’na yapılacak yatırımların müjdesini verdi.

Başkan Güler, yol ve su sorununun iki yıl içerisinde bitirileceğini kaydederek, “Öncelikle İsmet Yanık ne diyorsa altına imzamı atıyorum. Hep birlikte yollarımızı yapacağız, kreşler açacağız, doğalgazımızı getireceğiz. Daha rahat bir yaşam süreceksiniz. Yol ve su sorununuz iki yıl içinde bitmiş olacak” dedi.

İlçeye yeni sosyal tesis kazandıracaklarını belirten Güler, “Yine düğün salonu, sosyal tesisler kuracağız. Çaybaşı’nda olduğu gibi buranın da aydınlatmasını yapacağız. İlçemizde 26 muhtarımız var. Hiçbirini diğerinden ayırmayacağız. Çöp konusunda da gerekeni yapacağız. Bu konuda da İsmet kardeşimiz ne diyorsa benim sözümdür. Bu zamana kadar ilçemize 110 milyonluk yatırım yaptık. Bu yatırımların hepsini kendi iş makinelerimizle kendi tesislerimiz ile yaptık. Bundan sonraki çalışmalarımız daha da güzel olacak.” diye konuştu.

“31 MART YEREL SEÇİMLERİNDE SANDIKLARI PATLATALIM”

Çaybaşılılardan 31 Mart’ta sandıkları patlatma sözünü de alan Başkan Güler sözlerine şöyle devam etti: “Bizim belediyeciliğimiz dünkü belediyecilik değil. Biz Cumhurbaşkanımızla birlikte dünyanın en güzel şehri İstanbul’da Belediyecilik çalışması yaptık. Biz güçlü kadroyuz. Bilgimiz, birikimimiz, paramız her şeyimiz var. 31 Mart Yerel Seçimlerinde sandıkları patlatalım. Biz yanlışlarla uğraşmıyoruz. Biz sevgiyi büyütmeye geldik. Nefret söylemi, tehditler ile hiçbir yere varılmaz. Her zaman söyledim yine söylüyorum, bir davanın erleriyiz. Bizim davamız pazara kadar değil mezara kadar”

Miting sonrası Başkan Güler Çaybaşı ilçesinde tekstil çalışanları, esnaf ve vatandaşları ziyaret etti, hatır sordu, talep ve önerilerini dinledi.

Anahtar Kelimeler : ÇAYBAŞI’NDA, GÜLER, COŞKUSU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız