HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
19 Mart 2024 Salı Saat: 12:36

DOLUNAYA MODERN YOLLAR

Fatsa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler altyapısı tamamlanan Dolunay Mahallesi Yeni İş Yerleri önünde sıcak asfalt çalışmalarına başladı. Her şeyin en iyisine ve en güzeline layık hemşehrilerimiz için hizmet üret
DOLUNAYA MODERN YOLLAR

Fatsa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler altyapısı tamamlanan Dolunay Mahallesi Yeni İş Yerleri önünde sıcak asfalt çalışmalarına başladı.

Her şeyin en iyisine ve en güzeline layık hemşehrilerimiz için hizmet üretmeye, Fatsa’mızı geleceğe en iyi şekilde hazırlamaya devam edeceğiz diyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Her geçen gün büyüyen ve gelişen Dolunay Mahallemiz, Çerkezler Tepesi Mesire Alanı projesiyle, kapalı yüzme havuzu, dolunay iş merkezi, pazar alanları, eğitim ve spor alanlarıyla şehrimizin prestijli mahallelerinden biri haline geldi. Şehrimizin en büyük mahallelerinden biri olan Dolunay Mahallemizde, Büyükşehir Belediyemiz ve OSKİ Genel Müdürlüğü koordinasyonunda altyapı çalışmalarımız kapsamında yol açma, kanalizasyon, yağmur suyu, içme suyu, internet gibi altyapı çalışmalarını tamamlayarak üstyapı çalışmalarına başladık. PMT serimini tamamlayarak sıcak asfalt çalışmalarına başladık. Tüm vatandaşlarımıza anlayış ve sabırları için teşekkür ediyorum. Dolunay mahallemizi geleceğe en iyi şekilde hazırlıyoruz.” dedi.

 

Anahtar Kelimeler : DOLUNAYA, MODERN, YOLLAR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız