HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
19 Mart 2024 Salı Saat: 13:20

ŞANLITÜRK’E İKİZCE’DE MUHTEŞEM KARŞILAMA

Seçim çalışmalarını olumsuz hava koşullarına rağmen hız kesmeden sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, İkizce’de de muhteşem bir coşkuyla karşılandı. Yoğun yağmur ve sise rağmen Ak Parti Ord
ŞANLITÜRK’E İKİZCE’DE MUHTEŞEM KARŞILAMA

Seçim çalışmalarını olumsuz hava koşullarına rağmen hız kesmeden sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, İkizce’de de muhteşem bir coşkuyla karşılandı.

Yoğun yağmur ve sise rağmen Ak Parti Ordu Milletvekili Prof. Dr. Mahmut Özer, Mustafa Hamarat, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler ile birlikte İkizce ilçesine çıkarma yapan Milletvekili Şanlıtürk, miting alanında önemli açıklamalarda bulundu.

MHP’nin İkizce Belediye Başkan Adayı Osman Kaygı’ya destek isteyen Milletvekili Şanlıtürk, yaptığı konuşmada; “Değerli hemşerilerim, yağmur ve sise rağmen yoğun bir katılım ve coşkuyla bizleri karşıladığınız için çok teşekkür ediyorum. Biliyorsunuz 31 Mart’ta çok önemli bir seçime gidiyoruz. 31 Mart’ta adayımız Osman Kaygı’ya vereceğiniz destek çok önemli. İkizce’de, Kaygı ailesini siz benden daha iyi tanıyorsunuz. Osman Kaygı’nın bugüne kadar yaptığı ve yapacağı hizmetleri de biliyorsunuz. Biz, İkizce’nin sorunlarını ve beklentilerini gayet iyi biliyoruz.

İkizce Devlet Hastanesinin yapımından tutun, yol sorunlarından çıkın bunların hepsini biz tek tek hayata geçireceğiz. Osman Kaygı’nın gücü yetmediği yerde bakınız 7 yıl gibi önemli bir bakanlıkta Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı yapmış bir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler var Osman Kaygı’nın. Yine biz Ordu Milletvekilleri olarak her zaman Osman Kaygı’nın arkasında olmaya devam edeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.

Şimdi burada bu yağmur altında bir kez daha soruyorum? Cumhur İttifakı adayımız Sayın Osman Kaygı’ya 31 Mart’ta destek verecek miyiz? Yüksek bir sesle verilen cevap “Evet” oldu.

31 Mart’ta adayımız Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’e destek verecek miyiz? Alanda ki vatandaşlar tempo düşürmeden verdikleri cevap yine “Evet” oldu.

31 Mart’ta, Türk ve İslam Aleminin Bilge Lideri Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli ve Yeni Türkiye Yüz Yılı Dünya Liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a verdiğimiz sözü tutacak mıyız? Sorusuna da vatandaşlar defalarca “Evet” diyerek destek sözü verdiler.

Allah hepinizden razı olsun. Bu yağmur altında verdiğiniz destekler için minnet ve şükranlarımı sunuyor, hepinizi Allah’a emanet ediyorum. Var olun, sağ olun” dedi.

İkizce çıkarmasında Milletvekili Şanlıtürk’e, İkizce Belediye Başkanı Osman Kaygı, MHP Ordu İl Başkanı Mehmet Özçelik, İl Başkan Yardımcısı Aydın Torun, Ak Parti İl Başkanı Selman Altaş, Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Baysal, İkizce İlçe Başkanı Fikret Arıcan ve Ak Parti İkizce İlçe Başkanı Sıtkı Siyambaş’da eşlik eden isimler oldu.


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız