HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
20 Mart 2024 Çarşamba Saat: 12:32

BAŞKAN TAVLI, “ŞEHİT VE GAZİLERİMİZE MİNNETTARIZ”

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla düzenlenen iftar yemeğinde Şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi. Vatanımızın müdafaasında canını siper eden şehitlerimize rahmet
BAŞKAN TAVLI, “ŞEHİT VE GAZİLERİMİZE MİNNETTARIZ”

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla düzenlenen iftar yemeğinde Şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi. Vatanımızın müdafaasında canını siper eden şehitlerimize rahmet dileyen Başkan Tavlı vatan için canını ortaya koyan ve yaralanan gazilere minnettar olduklarını söyledi.

 

Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümü nedeniyle Atatürk Parkı Sosyal Tesisleri’nde şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar programı düzenlendi. AK Parti Ordu Milletvekili Mahmut Özer, Ünye Kaymakamı Ayhan Işık, Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ve protokolün eşlik ettiği programda Başkan Tavlı şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi.

 

Başkan Tavlı, “Milletimiz Hainlere ve Düşmanlara Hiçbir Zaman Geçit Vermemiştir”

Programda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Sizlerin nezdinde tüm şehit yakınlarımıza ve gazilerimize ülkesi ve milleti için canını vermeye hazır şekilde görev yapan kahraman askerlerimize, polislerimize, jandarmalarımıza,  gerektiğinde düşmana ve hainlere göğsünü siper etmeye hazır her bir vatandaşımıza şükranlarımı sunuyorum. Bu mübarek ayın ülkemiz, milletimiz, bölgemiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını rabbimden niyaz ediyorum. Unutulmamalıdır ki vatanı olmayanın özgürlüğü, özgürlüğü olmayanın onuru kalmaz, onuru kalmayanın da başına her türlü bela gelir. Dünyanın en köklü devlet geleneğine ve vatan sevgisine, en güçlü milli birlik ve beraberliğine sahip millet olarak kendimizi asla bu duruma düşürmedik. Dün Kurtuluş Savaşı’nda, Çanakkale’de, 2016’da 15 Temmuz hain darbe girişiminde sergilenen savaş ve benzeri senaryoların hepsi aziz milletimizin feraseti ve kahramanlığı ile tarihin karanlık sayfalarındaki yerini almıştır. Hamdolsun, ülkemizi karıştırarak, kana ve ateşe boğmak isteyenlere fırsat vermedik, vermeyeceğiz. “Allah yolunda öldürülenlere ölüler demeyiniz. Onlar diridirler, ancak siz bilemezsiniz.” ayeti kerimesini bizler çok iyi biliyoruz. Rabbim tüm şehit yakınlarımızı inşallah cennetiyle, cemaliyle, sevgili habibine komşu olan şehitlerimizle beraber haşru cem eylesin” dedi.

Kaymakam Işık, “Milletimiz Canı Pahasına Mücadele Etmiştir”

Kaymakam Işık, “Anadolu’dan Orta Doğu’ya, Balkanlardan Kuzey Afrika’ya kadar kökeni, rengi meşrebi ne olursa olsun Mehmetçikler aynı duygu ile Çanakkale’de bir araya gelmişler aynı toprağa kanlarını dökmüşlerdir. Mehmet Akif Ersoy Çanakkale’de savaşan kahramanları Bedrin Arslanları ile mukayese etmiş, mezar taşı olarak Kabe’yi layık görmüştür. Milletimizin en seçkin ve en yetişmiş nesillerini feda etme pahasına Çanakkale’de fitilini tutuşturduğumuz ateş kendimizde Kurtuluş Savaşını belirleyecek gücü bulmamızı ve yeni devletimizi kurmamızla sağlamıştır. Bu vesile ile Çanakkale Zaferi’nin 109. Yıldönümünü kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere ebediyete irtihal eden tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum” diye konuştu.

 

Milletvekili Özer, “Devletimizin Tüm İmkanlarıyla Şehit Ailelerimizin Hizmetkarıyız”

AK Parti Ordu Milletvekili Mahmut Özer şehit aileleri ve gazilerin her zaman devletin tüm imkanlarıyla yanında olduklarını belirterek sözlerini şöyle sürdürdü; “Baş tacımız olan şehit ailelerimizin ve gazilerimizin devletimizin tüm imkanlarıyla her zaman hizmetkarıyız. Ünye’de de başta kaymakamımız ve belediye başkanımız olmak üzer devletimizin tüm birimleri siz değerli ailelerimizin hizmetindeyiz. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın.”

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız