HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
21 Mart 2024 Perşembe Saat: 13:52

“ GECE GÜNDÜZ YORULMADAN ÇALIŞYORUZ”

 Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar seçim çalışmalarının yanı sıra Belediyenin çalışmalarını da ihmal etmiyor. Dün gece Dolunay mahallesi Şehrazat sokak ve Biçim sokakta sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan
“ GECE GÜNDÜZ YORULMADAN ÇALIŞYORUZ”

 Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar seçim çalışmalarının yanı sıra Belediyenin çalışmalarını da ihmal etmiyor. Dün gece Dolunay mahallesi Şehrazat sokak ve Biçim sokakta sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Kibar, diğer kurumlarla uyumlu çalışmaları sayesinde uzun soluklu alt yapı çalışmalarından sonra görsel güzelliği muhteşem olan üst yapı çalışmalarını tamamlamak üzere olduklarını söyledi. 

  Dün gece saatlerinde Dolunay mahallesinde çalışmalarına devam eden Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerini ziyaret eden ve çalışmalarla ilgili teknik bilgiler alan Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar kış ayı olmasına rağmen ayaklarını gazdan çekmeden durmadan yorulmadan canla başla çalışmaya devam ettiklerini söyledi.  

“DAHA GÜZEL, DAHA YAŞANABİLİR BİR FATSA İÇİN HEP BİRLİKTE EL ELE, ÇALIŞIYORUZ”

Alanda yaptığı inceleme sonrası bir açıklama yapan Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, şehrin dört bir tarafında altyapı ve üstyapı çalışmalarına devam ettiklerini belirterek, “İmarlı alanlarda asfaltlama çalışmalarımız devam ediyor. Kış ayındayız ama durmuyoruz. Altyapısı biten sokak ve caddelerimizde üstyapıya geçiyoruz. Dolunay mahallemizdeki çalışmalarımız bitmek üzere. Alt yapı çalışmaları meşakkatli bir iş uzun sürebiliyor çünkü bir taraftan doğalgaz hatlarının altyapıda tamamen yatırımlarını tamamlaması gerekiyor diğer taraftan YEDAŞ’ın tüm elektrik hatlarını yer altına alması gerekiyor. Aynı zamanda OSKİ’nin içme suyu ve kanalizasyon hatlarını yenilemesi gerekiyor. Diğer taraftan yağmur suyu hatları döşenmesi gerekiyor. TELEKOM’un da internet altyapısını yenileyerek güncellemesi gerekiyor. Buradaki en büyük kazanımımız bizim aslında bu. Çünkü diğer kamu kurumlarından bugün ikili ilişkilerimizle diyaloglarımızla oluşturmuş olduğumuz birlik beraberlikle bunları yatırıma aldırarak ilerliyoruz.” dedi.

“VATANDAŞIMIZIN MEMNUNİYETİ BİZLERİ DE MUTLU EDİYOR”

6 ay, 8 ay, yorucu bir altyapı çalışmalarından sonra modern üst yapı çalışmalarına geçtiklerini ifade eden Başkan Kibar, “Üstyapı yatırımlarını tamamlayıp artık aydınlatma, kaldırım ve yayalaştırma çalışmalarına başlıyoruz. Bugün şehrimizde birçok mahallemizde vatandaşlarımızın uzun soluklu yorulduğu, yıprandığı altyapı çalışmaları oldu ama bugünkü geldiğimiz noktada üstyapısı tamamlandıktan sonra vatandaşlarımızın her bir çalışmamızdan dolayı memnuniyetini görüyoruz ve duasını alıyoruz. Dolunay mahallemize yapılan çalışmalar hayırlı olsun” diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : , GECE, GÜNDÜZ, YORULMADAN, ÇALIŞYORUZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız