HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
21 Mart 2024 Perşembe Saat: 14:15

ÖZEL: ENVER’E OY VEREN CHP’Lİ PARTİSİNE İHANET EDER

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, “Bakın şurada yaratılmaya çalışılan bir izlenimle iki aday büyükşehirde birbirine rakip gibi gösteriliyor ama aslında ikisi aynı dalın meyvesidir. İkisi kayıkçı kavgası yapmaktad
ÖZEL: ENVER’E OY VEREN CHP’Lİ PARTİSİNE İHANET EDER

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, “Bakın şurada yaratılmaya çalışılan bir izlenimle iki aday büyükşehirde birbirine rakip gibi gösteriliyor ama aslında ikisi aynı dalın meyvesidir. İkisi kayıkçı kavgası yapmaktadır. Bunlardan bir tanesi altın madeninin ruhsatını verendir, öbürü bu ruhsatı devam ettiren ve büyütendir. İkisinin birbirinden farkı yoktur, ikisi aynı dalın meyvesidir. Eğer Zekai Sana dururken, AKP kazanmasın diye karşısındaki esas AKP’li Enver’e oy veren CHP’li vallahi partisine ihanet eder, billahi de partisine ihanet eder” dedi.

CHP’nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayının Zekai Sana olduğunu vurgulayan Genel Başkan özel, Zekai Sana’ya CHP bütün potansiyeli ile sahip çıkarsa, Atatürkçüler, cumhuriyetçiler, çevreciler, gerçek milliyetçiler Zekai Sana’ya sahip çıkarsa gücümüzle, yaratacağımız çekimle bu seçimleri biz alırız. Ona oy vermek tüm CHP’lilerin namus borcudur” diye konuştu.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ordu İl Başkanlığı önünde yaptığı açıklamada, “Her zaman söylediğim bir şey var. Ben bir ile gidersem baba ocağına uğramadan, il başkanının kahvesini içmeden oradan ayrılmam. Baba ocağına Ordu İl Başkanlığımıza geldim ve bir baktım ki burayı miting alanına çevirmişsiniz. Ordu’nun bütün ilçelerindeki belediye başkan adaylarımız yanımızda. Hepsi birbirinden iddialı. Hepsini çok seviyoruz. Onlara güveniyoruz, sonuna kadar arkalarındayız. Onları Ordululara emanet ediyoruz. Adaylar içinde özellikle bir adayımız var ki onu özel olarak Ordululara emanet edeceğim. Adayımız Ordu’nun tek kadın adayı Leyla Başkan. Çamaş’ta aday. Belediye başkanının kendisine karşı uyguladığı sözlü bir şiddet var. Bütün kadınlara yapılmış bir saygısızlık var. Bunun hesabını sandıkta soracağız. Ben Leyla Başkanı Çamaş’taki, Ordu’daki bütün kadınlara ve kadın haklarına saygılı bütün centilmen erkeklere emanet ediyorum” açıklamasında bulundu.

 İkisi de kayıkçı kavgası yapmaktadır diyen Özel, şunları kaydetti:

“AVRUPALI MADEN ŞİRKETLERİ ALTINI TOPLAR GİDER, POSASI ORDULULARA KALIR”

“Ordu’nun en önemli özelliklerinden bir tanesi AKP hükümeti Ordu’nun 4’te 3’ünü, yüzde 76’sını maden arama bölgesi ilan etti. Her tarafa altın madeni ruhsatı veriyorlar. İliç gibi açık ocakla işleterek, üzerine siyanür damlatarak altın çıkarmak istiyorlar. Bunun sonucu şudur. Avrupalı maden şirketleri toprağı dozerlerle kazarlar, üstüne siyanürü dökerler. Alttan altını toplar gider, siyanürlü posası, sudaki arsenik Ordululara kalır. Bakın şurada yaratılmaya çalışılan izlenimle iki aday büyükşehirde birbirine rakip gibi gösteriliyor ama aslında ikisi aynı dalın meyvesidir. İkisi kayıkçı kavgası yapmaktadır. Bunlardan bir tanesi altın madeninin ruhsatını verendir, öbürü bu ruhsatı devam ettiren ve büyütendir. İkisinin birbirinden farkı yoktur, ikisi aynı dalın meyvesidir. Buradan şimdi çok özel bir şey söyleyeceğim. Bunu Bütün CHP’liler duysun. Bunu bütün CHP’lilere duyurun. Bu partinin kurucu Genel Başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk. Özgür Özel onun koltuğunda oturuyor, onun emanetinde görev yapıyor. Özgür Özel ve bu partinin Atatürkçülerin, cumhuriyetçilerin, vatanseverlerin partisi CHP’nin adayı Zekai Sana’dır, nokta. Zekai Sana’ya CHP bütün potansiyeli ile sahip çıkarsa, Atatürkçüler, cumhuriyetçiler, çevreciler, gerçek milliyetçiler Zekai Sana’ya sahip çıkarsa gücümüzle, yaratacağımız çekimle bu seçimleri biz alırız. Böyle bir çaresizlik yok. İki kötüden birini tercih edelim, efendim AKP kazanmasın, karşısındaki birine destek verelim. Karşısındaki AKP’linin tillahıdır tillahı. Eğer Zekai Sana dururken, AKP kazanmasın diye karşısındaki esas AKP’li Enver’e oy veren CHP’li vallahi partisine ihanet eder, billahi de partisine ihanet eder.”

“ONA OY VERMEK TÜM CHP’LİLERİN NAMUS BORCUDUR”

“Özgür Özel olarak, partinin genel başkanı olarak söylüyorum. Yancılara, fırsatçılara asla itimat etmeyiniz. Anlaşma diye bir şey yoktur. Partinin adayı Zekai

Sana açıklamasında bulunan Özel, şunları söyledi: “Bizde söz ağızdan çıkar, arka tarafta herhangi bir şey yoktur. CHP’liler sandık başına gidince muhtar adaylarına bakacak, onların içinde en Atatürkçü kimse, en cumhuriyetçi kimse ona oyu atacak. Gelecek öbür zarfı alacak, ilçede CHP’ye atacak. Öbür zarfa bakacak, CHP belediye meclis üyesine atacak, büyükşehri atacak. Benim için, parti için, Kemal Kılıçdaroğlu, Deniz Baykal için, Bülent Ecevit, İsmet İnönü, Gazi Mustafa Kemal Atatürk için oyunu partisine atacak. CHP Ordu gibi bir yerde kendisine güvenmeyecek de gidip başkasına oy verecekmiş. Bir kusurumuz olduysa Zekai Bey’i birkaç hafta önce açıklamamakla oldu. Kesinlikle bana soruyorlar, Ordu’da şöyle olur mu, böyle olur mu? Ordu’da Zekai Başkan büyükşehir belediye başkan adayımızdır. Ona oy vermek tüm CHP’lilerin namus borcudur. İki kötü var. Bir tanesi AKP’nin 10 yıl önce aday gösterdiği isim, bir tanesi 5 yıl önce aday gösterdiği isim. İkisi de gitti Tayyip Erdoğan’ın önüne aday adayı oldular. Hangisini seçse o partinin adayı oydu. Aday gösterilmeyince başka partiye gitmiş, şimdi bende birleşelim. Enver’e verilecek her oy partiye ihanettir. Nokta.”

“ALTIN ŞİRKETLERİNİN ADAYLARINA DEĞİL ATATÜRK’ÜN PARTİSİNE OY VERİYORUZ”

“Buradan şunu net olarak söyleyelim. Yarın herkes, önce mal varlığını açıklayacak, bizim adaylarımız mal varlığını açıkladı ve açıklıyorlar. Rakiplere bu açıklamaları istemek Ordulunun hakkıdır, bekliyoruz. İkincisi, bizim bütün belediye başkanlarımız yarın öbür gün açık ocakla altın işletmeciliğine karşı toplumla birlikte olacaklar. Toplumun arkasında duracaklar mı, hayır arkasında durmayacaklar, önüne geçecek, mücadele edecekler, söz veriyoruz. Eğer samimiyseler, Ordu’da belediye başkanlığına aday olan herkesin bu altın madenleriyle, açık madencilikle, siyanürlü madencilikle nasıl mücadele edeceğine ilişkin namus sözü vermesi gerekir. İki aday da altın şirketlerinin gizli adayıdır. Bu açık liçle İliç’teki gibi buradaki, Fatsa’daki mücadeleyi gördünüz, tarım alanlarının yüzde 70’ini, orman alanlarının yüzde 62’sini Akbelen’deki gibi delik deşik edip, ortadan kaldırıp, Ordu’yu perişan edecekler. Biz altın şirketlerinin adaylarına değil Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün partisinin adaylarına oy veriyoruz.”

“İTTİFAKIMIZ GÜCÜNÜ MİLLETTEN ALMAKTADIR”

“Karşıda Cumhur İttifakı var, yanında da aynadan baktığında aynısı bir aday daha var. Bizim ittifakımızın adı Ordu ittifakıdır, bizim ittifakımızın adı Türkiye İttifakı’dır. Bizim ittifakımız gücünü milletten, renklerini ay yıldızlı al bayraktan almaktadır. Şimdi deyin bakalım. Kırmızı, beyaz. En büyük Türkiye. Ulaştepe kazanacak, Altınordu kazanacak. Zekai Sara kazanacak, Ordu kazanacak. Türkiye İttifakı kazanacak, Türkiye kazanacak.”

 

Anahtar Kelimeler : ÖZEL:, ENVER’E, OY, VEREN, CHP’Lİ, PARTİSİNE, İHANET, EDER

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız