HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
21 Mart 2024 Perşembe Saat: 15:45

“EL ELE GÖNÜL GÖNÜLE”

         Altınordu Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Aşkın Tören sanayi kuruluşları ziyaretlerinin yanı sıra esnaf ve vatandaşlarla buluşmaya da devam ediyor.          Başkan Aşkın Tören güne Veliefendioğlu Me
“EL ELE GÖNÜL GÖNÜLE”

         Altınordu Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Aşkın Tören sanayi kuruluşları ziyaretlerinin yanı sıra esnaf ve vatandaşlarla buluşmaya da devam ediyor.

         Başkan Aşkın Tören güne Veliefendioğlu Metal’i ziyaret ederek başladı. Tören, işletme sahibi iş insanı Zeki Yüksel oğlu Vehbi Yüksel ve çalışma arkadaşlarıyla hasbihal etti.

         Programlarını esnaf ve vatandaş ziyaretleriyle sürdüren Başkan Aşkın Tören’in Cumhuriyet Meydanı, Ceren Özdemir Meydanı ve Süleyman Felek Caddesinde büyük ilgiyle karşılandı. Başkan Tören, ziyaret ve seçim çalışmalarının yanı sıra gurur veren hizmetlerinin açılışını da yapıyor. Özellikle bilime meraklı gençler için önemli fırsatlar sunacak İhsan Gürdal Teknoloji ve Tasarım Atölyesinin açılışı coşkulu bir törenle gerçekleştirildi.

 “HER ÇALIŞMAMIZIN MERKEZİNDE ALTINORDUMUZUN AZİZ VE YÜCE GÖNÜLLÜ İNSANLARI VAR”

         Başkan Aşkın Tören iftarda ise Hatipli Mahallesi sakinleriyle bir aradaydı. Milletvekili Mahmut Özer ve İl Başkanı Selman Altaş ile birlikte katıldığı iftar programında konuşan Başkan Tören, "yaklaşık bir aydır seçim sathı mailine girdik. Mahallelerimizi geziyoruz komşularımızla bir araya geliyoruz. Merkezine Altınordu’muzun aziz ve yüce gönüllü insanlarını aldığımız bu çalışmalarla insana hizmet ve hürmet anlayışıyla çıktığımız bu hizmet yolculuğuna her geçen gün çok fazla insanlarımızın da gönlüyle bu yola bu yolculuğa revan olduğunu görüyoruz. Bizleri yalnız bırakmayan bizleri destekleyen komşularımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Köy Yaşam Merkezlerinin önemine vurgu yapan Başkan Tören, “bugün köy yaşam merkezimizin avlusunda böyle bir ramazanda iftar açma imkânı bulduğumuz için çok mutluyum. Köy yaşam merkezlerimiz konusunda uzun yıllardır âtıl bulunan okullarımızın bu tür sosyal amaçlara hizmet etmesi amacıyla önceki dönem milli eğitim bakanımız adeta Ordu’da bir seferberlik başlattı. Yani kırsal ve kent arasında bir bütünlük sağlansın vatandaşlarımız için bu alanlar çok amaçlı merkezlere dönsün düğününde cenazesinde bir arada buluşabilecekleri bir merkezleri olsun sosyalleşebilecekleri alanlar olsun dedi ve yaklaşık 552 tane köy yaşam merkezinin hayata geçmesinde kendilerinin büyük emekleri olmuştur. Bize vermiş oldukları bu destek şehrimize kazandırdıkları bu eserler dolayısıyla şehrim adına insanımız adına mahallelimiz adına kendilerine gönülden teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Başkan Aşkın Tören’in gün boyu devam eden saha çalışmalarına Ordu Milletvekili Prof. Dr. Mahmut Özer ve AK Parti İl Başkanı Selman Altaş da destek verdiler.

 

Anahtar Kelimeler : “EL, ELE, GÖNÜL, GÖNÜLE”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız