HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
22 Mart 2024 Cuma Saat: 13:51

İLÇE MÜDÜRLERİ TOPLANDI

Ordu İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu başkanlığında, 19 İlçe Millî Eğitim Müdürünün katılımıyla değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. İlçe Millî Eğitim Müdürleri ile bir araya gelen İl Millî Eğitim M
İLÇE MÜDÜRLERİ TOPLANDI

Ordu İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu başkanlığında, 19 İlçe Millî Eğitim Müdürünün katılımıyla değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

İlçe Millî Eğitim Müdürleri ile bir araya gelen İl Millî Eğitim Müdürü Vasrgeloğlu, eğitim-öğretim çalışmaları, gerçekleştirilen projeler, eğitsel ve kültürel faaliyetlerle ilgili bilgi alarak yapılması gereken çalışmalar konusunda değerlendirmelerde bulundu.

Toplantıda Milli Eğitim Bakanlığı tarafından uygulamaya koyulan tüm öğrencilere yönelik "Dilimizin Zenginlikleri Projesi", "Liselerde Bilim Uygulaması Projesi", "Kök Değerler Temalı Etkinlik Kitabı", "Oku-Yorum, Yazı-Yorum Projesi", "Okulda İyilik Var" ve "Okul Ortaklığı" proje ve etkinliklerinin Bakanlık tarafından belirlenen takvime göre takibinin yapılması gerektiği vurgulanarak öğrencilerin hayallerindeki mesleği yaparak yaşayarak öğrenmeleri ve meslek tanıtımı amacıyla Ordu Valiliği himayelerinde Müdürlük koordinesinde uygulamaya koyulan "Hayalimdeki Meslek Projesi" ile ilgili çalışmalar ile ilgili fikir alış verişinde bulunuldu.

İl Müdürü Vargeloğlu, Sağlıklı Gelecek Sağlıklı Nesil Yarışması, TÜBİTAK, TEKNOFEST ile diğer proje ve yarışmaların başvuruları ile ilgili İlçe Millî Eğitim Müdürlerinden bilgi alırken, eğitim-öğretim faaliyetlerinin geliştirilmesi adına, akademik başarıyı arttırmak amacıyla yapılacak çalışmalar değerlendirilerek Destekleme ve Yetiştirme Kursları'nın denetim ve takiplerinin düzenli olarak yapılması gerektiği belirtti. 

Okul kantinlerinde haftanın bir gününde "Çorba Günü" bir gününde "Meyve Günü" etkinliklerinin düzenlenmesine dikkat çekerek taşımalı eğitim servislerinin ve öğrencilere verilen öğle yemeklerinin kontrolleri ve denetimlerine devam edilmesi gerektiği belirten Vargeloğlu, eğitim yatırımlarının son durumlarını da değerlendirdi.

Bu arada Vargeloğlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, önceden planlanarak tüm İlçe Millî Eğitim Müdürleri tarafından okunan kitap ile ilgili görüşler paylaşıldı. Toplantıda İlçe Millî Eğitim Müdürleri talep ve önerilerini dinleyen Vargeloğlu, Orduda yapılan çalışmalardan dolayı emek veren herkese teşekkür etti.

Öte yandan toplantı sonrasında Vali Muammer Erol, Vali Yardımcısı Hacı Mehmet Kara, İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, Eğitim Müfettişleri Başkanı Temel Şener, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcıları, 19 İlçe Millî Eğitim Müdürü, Şube Müdürleri ve 2023 yılında emekli olan okul müdürlerinin katılımlarıyla iftar programı düzenlendi. İftar programı öncesi Vali Muammer Erol ve İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, emekli olan okul müdürlerine plaketlerini takdim ettiler. Plaket takdimi sonrasın konuşma yapan Vargeloğlu, "Dinimizde büyük bir önemi ve diğer aylar arasında seçkin bir yeri bulunan, Mukaddes kitabımız Kur'an-ı Kerim'in insanlık âlemine inmeye başladığı, "on bir ayın sultanı" Ramazan-ı Şerif''te bir arada aynı sofrada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün burada hem sizlerle iftar programında bir araya gelip hem de 2023 yılında emekli olan okul müdürlerimize meslek hayatları boyunca eğitim camiamıza katkılarından dolayı teşekkür etmek amacıyla plaket takdim etmek üzere toplanmış bulunuyoruz. Sayın Valim, kıymetli meslektaşlarım ve değerli personelimiz davetimize icabet edip iftar programımıza katılımlarınızdan dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

 

Anahtar Kelimeler : İLÇE, MÜDÜRLERİ, TOPLANDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız