HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
22 Mart 2024 Cuma Saat: 14:02

ULAŞ TEPE’YE TAM DESTEK

Yerel seçimlerin gerçekleşmesine çok az bir süre kala seçim çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam eden CHP Altınordu Belediye Başkan Adayı Ulaş Tepe’ye vatandaştan tam destek geliyor. Her gittiği yerde büyük bir sevgi seliyle ka
ULAŞ TEPE’YE TAM DESTEK


Yerel seçimlerin gerçekleşmesine çok az bir süre kala seçim çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam eden CHP Altınordu Belediye Başkan Adayı Ulaş Tepe’ye vatandaştan tam destek geliyor. Her gittiği yerde büyük bir sevgi seliyle karşılanan Ulaş Tepe, “Bizim referansımız halkımız. Kapalı kapılar ardında karalama kampanyalarına en güzel cevabı halkımız veriyor” dedi.

BİZE TAŞ ATANA EKMEK ATMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Hiçbir zaman kara propagandaların tarafı olmadıklarının altını çizen Ulaş Tepe, “Bizim dilimiz sevgi dili. Kavganın, gürültünün içinde olmayacağız. 3 aydan bu yana sahadayız. Geride başladığımız oranlarda öne geçtiğimiz net bir şekilde görüldüğü için saat başı fitne ve fesat yüklü haberleri servis ediyorlar. Bu kirli oyunlar halkımızın gönlündeki yerimizi değiştirmedi aksine sağlamlaştırdı. Ben, büyük Altınordu ailesinin bir ferdiyim. Hemşehrilerimiz evlâdına sahip çıkar gibi bize destek veriyor. 31 Mart’ta kirli oyunları, karalama kampanyalarını bitireceğiz. 1 Nisan sabahı tertemiz bir sayfa açacağız” dedi.

SABAHIN ERKEN SAATLERİNDEN GECE YARILARINA KADAR SAHADAYIZ

Her an, her saat her kesimden yurttaşımızla bir araya geliyoruz diyen Ulaş Tepe, “Sabahın erken saatlerinden gece yarılarına kadar sahadayız. Gündüz kamu kuruluşlarını, özel işletmelerimizi ziyaret ediyoruz. Her akşam iftarımızı bir başka mahallede yapıyoruz. Teravih namazlarımızda halkımızla iç içeyiz. Gece yarılarına kadar ev toplantıları, site toplantıları, kahvehane ziyaretleriyle Ramazan’ın bereketini, huzurunu hemşehrilerimizle paylaşıyoruz” dedi.

Anahtar Kelimeler : ULAŞ, TEPE’YE, TAM, DESTEK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız