HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
22 Mart 2024 Cuma Saat: 14:08

TÖREN’DEN VEFA YÜKLÜ DAVRANIŞ

Altınordu Belediyesi merhum meclis üyesi Hüseyin Bayrak’ın adını Bucak Mahallesi 349 Sokakta bulunan Parkta yaşatacak. 31 Ağustos 2022 tarihinde ani vefat ile ebediyete intikal eden merhum Hüseyin Bayrak, 2019 mahalli idareler seçimlerinde Cu
TÖREN’DEN VEFA YÜKLÜ DAVRANIŞ

Altınordu Belediyesi merhum meclis üyesi Hüseyin Bayrak’ın adını Bucak Mahallesi 349 Sokakta bulunan Parkta yaşatacak.

31 Ağustos 2022 tarihinde ani vefat ile ebediyete intikal eden merhum Hüseyin Bayrak, 2019 mahalli idareler seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi Altınordu Belediye Meclis Üyesi olarak seçilmişti.

Başkan Aşkın Tören’in girişimleriyle merhum Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Bayrak’ın adı verilen Park, oyun grupları, yürüyüş yolları, kauçuk zemin kaplama, aydınlatma sistemi, çevre korkulukları, banklar ve kamera sistemi yerleştirilerek çocuklar için güvenli bir yaşam alanına dönüştürüldü.

 “HÜSEYİN BAYRAK KARDEŞİMİZİN ADINI VE ANISINI ŞEHRİMİZDE YAŞATMAYI BİR SORUMLULUK BİLDİK”

         Açılışta konuşan Başkan Aşkın Tören, “Altınordu’muza sevgiyle ve fedakarlıkla hizmet etmiş olan kıymetli meclis üyemiz, merhum Hüseyin Bayrak kardeşimizin adını taşıyan Parkımızın açılışını bugün gerçekleştirdik.

Hüseyin Kardeşimiz, hayatı boyunca ülkemize ve memleketimize hizmet etmekten asla kaçınmayan, şehrimizce sayılan, sevilen ve bu şehrin insanları için değer üreten kıymetli bir mesai arkadaşımızdı” dedi.

Başkan Tören, “Merhum Hüseyin Bayrak kardeşimizin beklenmedik ani vefatı bizleri derinden üzdü. Onun adını ve anısını şehrimizde yaşatmayı Altınordu Belediyesi olarak bir sorumluluk bildik ve bu parka Hüseyin kardeşimizin ismini verdik. Bu park, çocuklarımızın güvenle oynayabilecekleri, eğlenebilecekleri ve bir arada vakit geçirebilecekleri bir sosyal alan olacak.

Hüseyin Bayrak Çocuk Parkı, kentimizin hem bir hafıza merkezi olacak hem de çocuk seslerinin, neşesinin yaşadığı yer olacak. Bu vesile ile merhum Hüseyin Bayrak kardeşimizi saygıyla ve rahmetle anıyorum. Ruhu şad mekânı cennet olsun” diye konuştu.

MECLİS GRUP BAŞKANVEKİLİ TORUN “BU PARKIN HEPİMİZDE MANEVİ OLARAK AYRI BİR YERİ OLACAK”

Törende konuşan CHP Altınordu Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Sami Torun, “Bugün çok hüzünlü bir gün bugün Altınordu Belediyemizin meclisimizin son toplantısını yaptık. Biz bu yola Hüseyin kardeşimle beraber başlamıştık. Onu unutmak mümkün değil. Hüseyin’i hep gülen yüzüyle gönlümüzde saklayacağız.

Burada bu parkın yapılmasında taşından toprağından bugüne kadar gelmesinde ve özellikle bunları da bizlere sağlayan sayın Aşkın Tören’e çok çok teşekkür ediyorum.

Hem sevgili Hüseyin’imizin ailesi için hem dostları için hem gelecek için de onun anısını yaşatacak olan bu park hepimizde manevi olarak ayrı bir yeri olacak. Tabi bu parkı yaptıranların bu parka hizmet edenlerin de bizde ayrı bir yeri olacak ben herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Açılışta duygu dolu anlar yaşayan merhum Bayrak’ın babası Cemal Bayrak Başkan Aşkın Tören’e teşekkür etti. Açılış törenine Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, Belediye Meclis Üyeleri, Hüseyin Bayrak’ın ailesi ve çok sayıda seveni katıldı.

 

Anahtar Kelimeler : TÖREN’DEN, VEFA, YÜKLÜ, DAVRANIŞ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız