HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
22 Mart 2024 Cuma Saat: 14:41

OBB ORDU’YA 13 MESCİT KAZANDIRDI

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler yönetimindeki Büyükşehir Belediyesi ilçelere kazandırdığı birçok yatırımın yanı sıra vatandaşların ibadetlerini rahatça yerine getirebileceği 13 adet mescit inşa etti. Moder
OBB ORDU’YA 13 MESCİT KAZANDIRDI

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler yönetimindeki Büyükşehir Belediyesi ilçelere kazandırdığı birçok yatırımın yanı sıra vatandaşların ibadetlerini rahatça yerine getirebileceği 13 adet mescit inşa etti. Modern mimariye uygun inşa edilen ve ibadete açılan mescitler hem vatandaşların hem de il dışından gelen misafirlerin beğenisini kazandı.

Altyapıdan üstyapıya, tarımdan turizme, enerji ve teknoloji gibi birçok alanda yürüttüğü çalışmalarla örnek bir belediyecilik ortaya koyan Ordu Büyükşehir Belediyesi, hem şehircilik hem de kent estetiği alanında yaptığı çalışmalarla takdir topluyor. Hayata geçirdiği projelerde toplumun her kesimine hitap eden Büyükşehir Belediyesi bu çalışmalarla ilçelere modern alanlar kazandırıyor.

MODERN MİMARİYE UYGUN MESCİTLER İNŞA EDİLDİ

 Turizme kazandırdığı yeni destinasyonlar, spor tesisleri ve mevcut alanlarda yaptığı düzenlemelerle de ziyaretçi sayılarının artmasını sağlayan Büyükşehir Belediyesi bu alanlar başta olmak üzere şehrin bir çok noktasında yeni mescitler inşa etti. Vatandaşların ibadetlerini rahatlıkla yerine getirmesi için inşa edilen mescitler modern mimariye uygun olarak yapıldı.

5 İLÇEYE 13 MESCİT

Mescitler, Ordu’nun misafir odası konumundaki Altınordu Boztepe’de 3 adet, Rıhtım, Melet Park, Tayfun Gürsoy Parkı, Yoroz Tepesi, Cumhuriyet Park ve Melet Otağ Park’ta, Ünye’de Çamlık’ta, Gülyalı’da Durgun Su Sporları Merkezi’nde, Perşembe’de Hoynat Adası’nda, Fatsa’da ise Gaga Gölü’nde yapılarak ibadete açıldı. Yapılan mescitler hem vatandaşlar hem de Ordu’ya gelen misafirler tarafından beğeni kazandı.

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler : OBB, ORDU’YA, 13, MESCİT, KAZANDIRDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız