HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
23 Mart 2024 Cumartesi Saat: 14:24

TÖREN'DEN GÖVDE GÖSTERİSİ

Altınordu Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Aşkın Tören, kırsal mahallelerde her gittiği yerde yoğun kalabalıklarla karşılandı. Ziyaretler adeta mitinge dönüştü.
TÖREN'DEN GÖVDE GÖSTERİSİ

Altınordu Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Aşkın Tören, kırsal mahallelerde her gittiği yerde yoğun kalabalıklarla karşılandı. Ziyaretler adeta mitinge dönüştü.

         Başkan Aşkın Tören, günün ilk ziyaretinde Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Adil Levent Karlıbel, Meclis Başkanı Necat Avcı ve meclis üyeleri ile bir araya geldi. Başkan Aşkın Tören, ilk mahalle ziyaretini Aydınlık Mahallesi'ne gerçekleştirdi.  Burada vatandaşlar Başkan Aşkın Tören’i coşkuyla karşıladılar.

Başkan Tören "Beyaz örtüye bürünmüş o saflığıyla, tüm sadeliğiyle, kar yağışının bereketiyle ve babacan yürekli mert insanıyla sımsıcak karışladı bizi Aydınlık. Bizleri sevgiyle bağrına basan komşularımıza, dualarıyla bize güç veren kıymetli büyüklerimize gönülden teşekkür ediyorum." dedi.

“KADINLARIMIZ VE GENÇ İŞSİZLERİMİZ İÇİN FIRSAT ALT YAPILARI OLUŞTURUYORUZ”

         Vatandaşlara hizmet proje ve çalışmalarına dair bilgiler veren Başkan Tören “Bir hayalimiz var. Komşuluk hukukumuzun sobadan daha çok hepimizi ısıttığı, güçlü kıldığı, diri kıldığı, birlik ve beraberliğimizi tesis ettiğimiz bir Ordu olsun istiyorum. Alt yapıyla ilgili hem kırsalda hem kent merkezindeki çalışmalarımızın yanı sıra şehrin özellikle istihdamına yönelik alanların cazibe merkezlerinin çekim merkezlerinin oluşturulması için birlikte çalışmalarımıza devam ediyoruz. Hükümetimiz ikinci organize sanayi bölgesini yapıyor. Belediye olarak biz de bu şehirdeki işsizliğin önüne geçmek için kendimizde fabrika yapabiliriz dedik ve yaptık, çok şükür. Gelecek ay itibariyle anahtar teslimini yapıyoruz. Toplamda ilk etapta 750 işsizimiz orada iş sahibi, meslek sahibi olacak ve istihdam edilecek. Özellikle kadınlarımız ve genç işsizlerimiz için bir fırsat alt yapısı oluşturuyoruz. İkinci etapta yapacağımız yeni fabrikayla birlikte bu istihdamı Ordu merkezde sadece belediye eliyle 2 bine çıkarmayı planlıyor ve hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

YAPARSA AŞKIN TÖREN YAPAR

         Çocuklar ve gençler için yapılan yatırımların hem şehrin hem de ülkenin yarınları için çok önemli olduğunu vurgulayan başkan Tören, kreşlerin sayısını artıracaklarının altını çizdi.

         Başkan Tören “Şehrin alt yapısının belli alanlarda desteklenmesi ve yatırımlarla buluşturulması lazım. Ücretsiz kreş kim yapar Altınordu Belediyesi yapar Aşkın Tören yapar kim yapar Ak Parti yapar birincisini bismillah dedik bitirdik ikincisine başlıyoruz. Şimdi organize sanayi bölgesinde hemen arkasından hemen arkasından Şirinevler’de hemen arkasından büyük mahallelerimizde ve benzer kreşler açarak Allah izin verirse çalışma hayatında özellikle kadınlarımızın önündeki en büyük engel olan o aile durumu ve kıymetli evlatlarımızı güvenli kurumlara teslim edecek kendi ev ekonomisine şehrin büyümesine gelişmesine inşallah onlarında katkılarıyla el vermiş olacaklar ve bu şehir her anlamda büyümeye devam edecek.

         Bunların dışında çocuklarımız için sadece kreş yapmıyoruz. Kütüphaneler yapıyoruz, etüt merkezleri yapıyoruz, engellilerimiz için bakım merkezi yapıyoruz, turizm için büyük bir turizm tesisi yapıyoruz, yaşlılarımız için bir bakım evi yapıyoruz, gençlerimiz için spor kompleksleri yapıyoruz” diye konuştu.

         Kırsal mahalle ziyaretlerinin ikincisini Gerce'ye yapan Başkan Aşkın Tören, Cuma namazı öncesinde mahalle sakinleriyle buluştu.

         Başkan Aşkın Tören, iftar öncesinde son programını Kayabaşı Mahallesinde gerçekleştirdi. Kayabaşı Mahallesi sakinleri Başkan Aşkın Tören’i miting havasında karşıladı. Kayabaşı Mahallesinde esnaf ve vatandaş ziyaretinde bulunan Başkan Tören, yaptıkları hizmetlerin artarak devam edeceğini söyledi.

         Başkan Aşkın Tören iftarını ise TESK Otel'de esnaf odaları başkanları ve esnaflar ile birlikte yaptı.

         Esnafların her zaman yanlarında olduklarını belirten Başkan Tören, yeni dönemde de tüm imkanlarıyla esnafları desteklemeye devam edeceklerinin sözü Verdi. Başkan Tören “Esnaf dostu, Şoför dostu uygulamalarımız ile imkanlarımız ölçüsünde şoför esnafımızın, dolmuşçumuzun, servisçimizin, köy minibüsçümüzün hep yanlarında olduk.  Yeni dönemde de tüm imkanlarımız ile yanlarında olmaya da devam edeceğiz. Çünkü bizim bu şehrin işini, aşını, ekmeğini huzurunu mutluluğunu çoğaltmak gibi bir derdimiz, bir gayemiz var. Şoförlerimiz; Durmak Yok Yola Devam dediler” ifadelerini kullandı.

 

 

Anahtar Kelimeler : TÖREN'DEN, GÖVDE, GÖSTERİSİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız