HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
25 Mart 2024 Pazartesi Saat: 12:50

SÖYLEŞİ PROGRAMI DOLU DOLU GEÇTİ

Ramazan Etkinlikleri Kapsamında Çocuk Gelişim Uzmanı Doç.Dr Saniye Bencik Kangal Fatsalı anne babalar ile Fatsa Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezinde buluştu.  Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Çok kıymetli hocam kıymetli han
SÖYLEŞİ PROGRAMI DOLU DOLU GEÇTİ

Ramazan Etkinlikleri Kapsamında Çocuk Gelişim Uzmanı Doç.Dr Saniye Bencik Kangal Fatsalı anne babalar ile Fatsa Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezinde buluştu. 

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Çok kıymetli hocam kıymetli hanımefendiler, beyefendiler ve sevgili gençler hepiniz hoş geldiniz. Bugün Fatsa’mızda daha önce de misafir ettiğimiz Saniye hocamızı sizlerin yoğun isteği üzerine tekrar misafir edelim sizlerle buluşturalım istedik. Bugün ramazan vesilesiyle bir araya geldik.” dedi.

“FATSA’DAKİ ANNE BABALARIN EĞİTİM AŞKINI ÇOK BEĞENİYORUM”

Fatsa Belediyesi’nin konuğu olarak buradayım diyen Çocuk Gelişim Uzmanı Doç.Dr Saniye Bencik Kangal, “Fatsa’da olduğum için çok mutluyum. Bu Fatsa’ya ikinci gelişim. 3 sene önce yine gelmiştim. Bugün Fatsalı anne babalarla, çocukla etkili iletişim problem gördüğümüz davranışlar acaba gerçekten problem mi? Merhametli iyi ve mutlu çocukları nasıl yetiştirebiliriz konuları üzerine konuştuk, tartıştık sonrada kitaplarını imzaladık. Fatsa’daki anne babaların eğitim aşkını çok beğeniyorum. Saat olmuş 10 ve onlar hala buradalar. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Fatsa Belediyesine de davetlerinden ötürü tekrar teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Anahtar Kelimeler : SÖYLEŞİ, PROGRAMI, DOLU, GEÇTİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız