HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
25 Mart 2024 Pazartesi Saat: 13:35

“NİTELİKLİ EĞİTİMDE ÖĞRETMENLERİMİZE BÜYÜK GÖREV DÜŞÜYOR”

Ordu Valisi Muammer Erol, yeni haftaya Altınordu Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek başladı. Beraberinde İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu ile birlikte Altınordu ilçemizin Bahçelievler mahallesinde bulu
“NİTELİKLİ EĞİTİMDE ÖĞRETMENLERİMİZE BÜYÜK GÖREV DÜŞÜYOR”

Ordu Valisi Muammer Erol, yeni haftaya Altınordu Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek başladı.

Beraberinde İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu ile birlikte Altınordu ilçemizin Bahçelievler mahallesinde bulunan Altınordu Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyarete giden Vali Erol, burada Okul Müdürü Gökhan Kıran tarafından karşılandı.

Okulun eğitim-öğretim durumu hakkında Okul Müdürü Gökhan Kıran’dan bilgi alan Vali Muammer Erol, daha sonra 11/E sınıfını ziyaret etti. Öğrencilerle sınıfta bir süre söyleşide bulunan Vali Erol, öğrencilere başarılı bir dönem geçirmeleri temennisinde bulundu.

Daha sonra öğretmenler odasında, okulda görev yapan öğretmenlerle bir araya gelen Vali Muammer Erol, “İl Milli Eğitim Müdürümüzle birlikte her hafta bir okulumuzu ziyaret ediyoruz. Bu hafta da Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemizi ziyaret edelim istedik. Eski adıyla Sağlık Meslek Lisesi olan bu okulumuz, ülkemizin sağlık sektöründe ihtiyaç duyduğu sağlık personellerini yetiştiren okul. Nitelikli sağlık eğitimi için öğretmenlerimize büyük görev düşüyor. Biz, bu ziyaretlerimizde daha ziyade sizleri dinlemek istiyoruz. Varsa sorun, sıkıntı ve talepleriniz onları öğrenmek isteriz. Öğretmenlerimiz, bizler için çok kıymetlidir. Her birinize emeğiniz, gayretiniz için teşekkür ediyorum” dedi.

“Okulumuzu ve bizleri ziyaret etmenizden ziyadesiyle mutlu olduk. Sizlere çok teşekkür ediyoruz” diyen öğretmenler, “Bizlere değer vermeniz ve bizlerin sıkıntılarıyla yakından ilgilenmenizden dolayı çok mutlu olduk. Bu tür ziyaretler, bizlerin çalışma şevkini artırıyor. Bizlere moral ve motivasyon sağlıyor” şeklinde konuştular.

İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu da , “Bu okulumuz, 733 öğrenci, 55 öğretmen ve 6 idareci ile eğitim-öğretim faaliyetini sürdürüyor. Sağlık alanında eleman yetiştiren bir okulumuz olduğu için de çok tercih edilen bir okul durumunda. Gayretli ve başarılı bir kadro var. Ben de sizlerin huzurunda kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız