HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
25 Mart 2024 Pazartesi Saat: 16:07

GÜLYALI GÜLER’LE GÜLECEK

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Gülyalı ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. 
GÜLYALI GÜLER’LE GÜLECEK

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Gülyalı ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. 

 

Meşaleler eşliğinde coşkuyla karşılanan Başkan Güler yoğun kalabalığın yer aldığı programda sıkmadık el bırakmadı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Güler, ziyarette yaptığı konuşmada ilçeye yeni yatırım müjdeleri vererek, Gülyalı’yı yeni dönemde uçuracaklarını ifade etti. 

 

Siyasi söylemlerde de bulunan Başkan Güler, “Yepyeni şeyler yapıyoruz bazılarının aklı ermez, başka şeylerle karıştırıyorlar. Biz ne yaptığımızı bilen bir ekibiz. Biz dava adamıyız bizim davamız pazara kadar değil mezara kadar. Biz kimseyi yarı yolda bırakmayız” dedi. 

 

“BİZİM KİTABIMIZDA AZ LAF ÇOK İŞ VAR”

 

İlçeye yeni yatırım müjdeleri veren Başkan Güler, Gülyalı’da önemli bir değişim yaşanacağını belirtti.

Başkan Güler sözlerini şöyle sürdürdü: 

“Bizim kitabımızda az laf çok iş var. Doğalgazınızı getirdim güzel bir çalışma oldu, başkaları sahip çıktı ama mühim değil. Biz Ordu’ya da tüm Karadeniz’e de Türkiye’ye de doğalgazı getirdik. Çikolata parkı bambaşka bir hale getirdik. Artık orada sadece çikolata yok İtalya’da altın madalya kazanan dünyanın en iyi dondurmacısını getirdim yakında onun da açılışını yapacağız. İnşallah oraya tüm Türkiye dondurma yemeye gelecek. Ayrıca orada cam üretimimiz de var. Diğer ticarethanelerde açılacak ve orası bambaşka bir hale gelecek ve önemli bir çekim merkezi olacak. Öte yandan Turnasuyu ile Melet’i birleştiriyoruz. Orada denizi bazı insanlar kullanıyordu biz onun hepsini halka açtık. Turnasuyu’na çok güzel bir park yaptık. Orası tamamen sizin. Yine Turnasuyu’na seralar açtık. Orada Türkiye’nin dünya çapındaki üretimleri var. Kahve dikimi dahi gerçekleştirdik deneme yapıyoruz. Asfaltsız yolunuz kalmayacak. İşsizliğe çözüm bulacağız. Gençler artık gurbete çıkmayacaklar. Balıkçı barınağınızı güzel bir hale getireceğiz. Şu an mümkün olduğu kadar fotoğraf çekin çünkü onlar elinizde hatıra olarak kalacak, çok şey değişecek. Medet kardeşimiz kimseden medet ummayacak. O ne söz verirse yerine getireceğiz. İnşallah Gülyalı’yı uçuracağız”

 

Anahtar Kelimeler : GÜLYALI, GÜLER’LE, GÜLECEK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız