HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
26 Mart 2024 Salı Saat: 14:24

YILMAZ, İLK GÜNKÜ COŞKU İLE SAHADA!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kurucu Başkanı ve İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, enerjisi ve dinamizmi ile dikkat çekiyor. Gecenin geç saatlerine kadar vatandaşlarla buluşan Yılmaz, sabah 07.30da fındık fabrik
YILMAZ, İLK GÜNKÜ COŞKU İLE SAHADA!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kurucu Başkanı ve İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, enerjisi ve dinamizmi ile dikkat çekiyor. Gecenin geç saatlerine kadar vatandaşlarla buluşan Yılmaz, sabah 07.30'da fındık fabrikasına ziyaret gerçekleştirdi.


Enver Yılmaz, bugün ilk ziyaretini Ordu'nun ekonomisine büyük katkılarda bulunan Gürsoy Fındık fabrikasına yaptı. Burada çalışanlarla bir araya gelen Enver Yılmaz, fındık sektörünün önemini ve Ordu ekonomisine katkılarını vurguladı.

Daha sonra Ordu'da çağrı merkezi hizmeti veren Atos Çağrı Merkezi'ni ziyaret eden Yılmaz, burada çalışan işçilerle sohbet etti. Çağrı merkezi sektörünün Ordu için önemli bir istihdam kaynağı olduğunu belirten Enver Yılmaz, bu sektörün gelişmesi için gereken her türlü desteği vereceğini söyledi.

Altınordu ilçesinde esnaf ziyaretleri de gerçekleştiren Enver Yılmaz, esnafın sorun ve taleplerini dinledi. Belediye başkanı seçildiğinde tüm sorun ve taleplerin çözüme kavuşacağının sözünü verdi.

Altınordu'daki ziyaretler sonrasında Perşembe ilçesi Kırlı mahallesinde vatandaşlar ile buluşan Yılmaz, burada yaptığı konuşmada, "Ordu'yu hak ettiği yere taşımak için gece gündüz çalışacağız. Birlikte Ordu'yu tekrar daha güzel, daha yaşanabilir bir şehir yapacağız" dedi.

 

Anahtar Kelimeler : YILMAZ, İLK, GÜNKÜ, COŞKU, İLE, SAHADA!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız