HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
27 Mart 2024 Çarşamba Saat: 13:16

ZENGİN; "GÜCÜMÜZ GELECEĞİMİZİ ŞEKİLLENDİRİYOR"

Türk Sağlık-Sen Ordu Şube Başkanı Fatih Galender Zengin, sendikal mücadelede birlik ve beraberlik çağrısını bir kez daha yineledi. Başkan Fatih Galender Zengin, Türk Sağlık-Sene ve Türkiye Kamu-Sene omu
ZENGİN; "GÜCÜMÜZ GELECEĞİMİZİ ŞEKİLLENDİRİYOR"

Türk Sağlık-Sen Ordu Şube Başkanı Fatih Galender Zengin, sendikal mücadelede birlik ve beraberlik çağrısını bir kez daha yineledi.

Başkan Fatih Galender Zengin, Türk Sağlık-Sen'e ve Türkiye Kamu-Sen'e omuz vermenin Türk milletinin geleceğine omuz vermek olduğunu vurguladı. Zengin, "Hak verilmez, alınır. Gerçek sendikal mücadelede, gücünü çalışandan alan, her daim çalışanın yanında olan ve mücadeleden asla geri durmayan sendika ile yapılır. İlkeli, kararlı ve doğru sendikacılığın tek adresi Türk Sağlık-Sen'dir" dedi. 

"MİSYONUMUZ ÇOK ÖNEMLİDİR"

Zengin, Türk Sağlık-Sen ailesinin değerli üyeleri ve temsilci arkadaşlarının her zaman gurur kaynağı olduğunu belirtti. Sendikal faaliyetlerin aynı zamanda geleceği inşa etme faaliyeti olduğunu vurgulayan Zengin, "Sadece kendi özlük haklarımız için değil, çocuklarımız, torunlarımız, geleceğimiz için de faaliyet yapıyor, gayret ortaya koyuyoruz" şeklinde konuştu.

"Türk Sağlık-Sen'in misyonu çok önemlidir" diyen Zengin, şu anda kamuda hiç hak etmediği halde siyasetin, bürokrasinin imkânları ile yetki elde eden sözde bir sendika olduğunu belirtti.

Türk Sağlık-Sen'in marka bir sendika olduğunu ve kamuoyunda çok etkili olduğunu ifade eden Zengin, Türk Sağlık-Sen'in etkili olduğu kadar yetkili de olması için her türlü gayretin sarf edilmesi gerektiğini dile getirdi. 

"SON GÜN 5 NİSAN"

Zengin, 15 Mayıs'ta sendikaların üye sayılarının tespit edileceğini hatırlatarak, istifa tarihlerinin 5 Nisan olduğunu belirtti. Son 10 güne girilmiş bulunduğunu ifade eden Zengin, tüm arkadaşlarından bu süreçte Türk Sağlık-Sen ailesine yeni üye kazandırmalarını ve destek olmalarını beklediğini söyledi.

"İşyerlerinizdeki tüm arkadaşlarınızı Türk Sağlık-Sen'e üye olmaları ve destek olmaları için teşvik edelim." diyen Zengin, Türk Sağlık-Sen'in gücünü artırmak ve çalışanların sesini daha güçlü bir şekilde duyurmak için birlik ve beraberlik içinde hareket etme çağrısında bulundu. Haber: Semra GENÇOSMANOĞLU

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız