HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
28 Mart 2024 Perşembe Saat: 15:15

GÜRGENTEPE’DE ‘GÜLER’ DEDİ

Gürgentepe Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler’i bağrına bastı. Başkan Güler’in yeni dönem müjdeleri heyecanlandırdı. Bizim 15 Temmuzumuz 31 Mart akşamı olacak diyen Başkan Güler, “
GÜRGENTEPE’DE ‘GÜLER’ DEDİ

Gürgentepe Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler’i bağrına bastı. Başkan Güler’in yeni dönem müjdeleri heyecanlandırdı. Bizim 15 Temmuzumuz 31 Mart akşamı olacak diyen Başkan Güler, “Herkes Ordu’yu merak ediyor. Ordu pilot il olarak seçilmiş. Buradaki seçimlere dikkat edin, oyunlara gelmeyin. Ordu’nun siyasi ahlakı bozulmuştu. Yeniden ahlaklı haline getiriyoruz” dedi.

31 Mart yerel seçimleri için çalışmalarını aralıksız sürdüren Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Gürgentepe ilçesinde yoğun katılımlı bir miting gerçekleştirdi.

“BİZİM 15 TEMMUZUMUZ 31 MART OLACAK”

İlçe girişinde meşaleler yakılarak coşkuyla karşılanan Başkan Güler’e halk yoğun ilgi gösterdi. İlçeye yeni dönemde yatırım müjdeleri veren Başkan Güler, önemli bir konuya parmak bastı. Bazı art niyetli kesimlerin Ordu’yu pilot il seçtiğini vurgulayan Güler, 31 Mart’ın önemine dikkat çekerek “Bizim 15 Temmuzumuz 31 Mart olacak” dedi.  

Güler, “31 Mart çok önemli. Bizim 15 Temmuzumuz 31 Mart akşamı olacak. Çünkü bütün meseleler Ordu üzerinde toplanıyor. Herkes Ordu’yu merak ediyor. Ordu pilot il olarak seçilmiş. Buradaki seçimlere dikkat edin, oyunlara gelmeyin. Siyaseti temizliyoruz. Siyasetin ahlakını da etiğini de yeniden oluşturuyoruz. Ordu’nun siyasi ahlakı bozulmuştu. Yeniden ahlaklı haline getiriyoruz” diye konuştu.   

“BAMBAŞKA BİR GÜRGENTEPE GÖRECEKSİNİZ”

Yeni dönemde Gürgentepe’nin yapılan yatırımlarla bambaşka bir hale geleceğini ifade eden Başkan Güler, yeni yatırım müjdeleriyle ilçe halkını heyecanlandırdı.

Başkan Güler şöyle konuştu: “Size Cumhurbaşkanımız, dünya liderimizin selamlarını getirdim. Yaptığımız çalışmalarla bambaşka bir Gürgentepe göreceksiniz, yüzlerinizi güldüreceğiz. Yener Yalçınkaya’nın söylediği her söz benim sözümdür. O ne diyorsa altını imzalıyorum. Önümüzdeki 5 yıl çok güzel çalışmaları birlikte yapacağız. Sizin istekleriniz bizim için emirdir. Tek amacımız Gürgentepe’yi yıldız yapmak. Gürgentepe’nin bütçesinin 5 katı kadar yatırımı biz Büyükşehir olarak yaptık. Kalan yol ve su sorunlarınızı da çözeceğiz. Gayet rahat edeceksiniz. Gürgentepe’nin dış cephesiyle beraber aydınlatmalarını da yapacağız ve pırıl pırıl bir Gürgentepe ortaya çıkacak. Kavşak ve çevre düzenleme çalışması yapacağız. İlçeye doğalgazı getireceğiz. Özellikle hanımlarımız rahat edecekler. Düğün salonu yapacağız. Çamlıca tepesindeki sosyal tesisi bitireceğiz. Akören Mahallesine çok özel bir hediyemiz olacak. Şu an başladık. Oraya 20 dönüm büyüklüğünde bir gölet yapıyoruz. Bu yaz su toplayacağız ve orası bir mesire yeri olacak. Güzel bir yer yapıyoruz hayırlı olsun.”

“SİZE EN AZ 2 TANE FABRİKA SÖZÜ VERİYORUM”

İlçeye istihdama yönelik de müjdeler veren Başkan Güler, sözlerini şöyle sürdürdü: “İstidam çok önemli. Gençlerimiz doğduğu yerde doysun istiyoruz. Bunun için de tesisler kuracağız size en az 2 tane fabrika sözü veriyorum. Aynı zamanda cami ve cemevlerinin çevre düzenlemelerini yapacağız. Çocuk parkları yapacağız. Rekabet kuruluna başvuru yaparak fındığın özgür kılınmasını sağladık. Belediyecilik böyle bir şey, bazılarının aklı yetmez. Önümüzde muhteşem bir dönem var. O dönemi de birlikte gerçekleştireceğiz. Gürgentepe’yi Ordu’nun turizm yeri olarak çok önemli bir konuma getireceğiz.”

 

Anahtar Kelimeler : GÜRGENTEPE’DE, ‘GÜLER’, DEDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız