Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 12:16 PLANSIZLIĞIN BEDELİ VATANDAŞA ÖDETTİRİLİYOR
- 11:57 BAŞKAN TAVLI’DAN EMEKÇİLERE ANLAMLI ZİYARET
- 11:46 FATSA’DA YOĞUN ÇALIŞMA
- 11:17 TURİZM İSTATİSTİKLERİ AÇIKLANDI
- 11:06 İSTANBUL DEPREMİ GÜNDEMİ GERİDE BIRAKTI
- 10:57 ÜNYE BELEDİYESİ’NDEN VELİLERE KONFERANS
- 10:44 “Birlikte Daha Güçlüyüz!”
- 09:41 GAZİ VURUŞU
- 16:12 “EMEĞİN HAKKINI TESLİM EDEN BİR ANLAYIŞLA ÇALIŞIYORUZ”
- 15:29 FİYAT YÜKSELECEK SATMAYIN!
- 14:34 KARNABAHAR ZAM ŞAMPİYONU
- 14:27 YILMAZ: 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI KUTLU OLSUN
- 14:24 ZENGİN: TEK KALEM MAAŞ OLMALI!
- 14:04 ŞANLITÜRK’TEN 1 MAYIS AÇIKLAMASI
- 12:47 "DEPREME HAZIRLIĞIN ANAHTARI KENTSEL DÖNÜŞÜMDE"
“EMEĞİ GEÇEN HERKESİ TEBRİK EDERİM”

Önceki dönem Milli Eğitim Bakanı Ordu Milletvekili Prof.Dr. Mahmut Özer seçim ziyaretleri kapsamında geldiği Fatsa ilçesinde belediye tarafından baştan sona yenilenen Uzunkum Plajına hayran kaldı.
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ile birlikte Uzunkum plajını baştan sona gezen Ordu Milletvekili Mahmut Özer Uzunkum plajının her şeyi ile mükemmel bir sosyal yaşam alanı olduğunu söyledi.
Ordu'ya geldikten sonra Fatsa ilçesini her yönüyle çok beğendiğini belirten Özer, “Fatsa'da genç Belediye Başkanımız İbrahim Etem Kibar çok güzel işler yapmış. Uzunkum Plajı da bu güzel işlerden bir tanesi. Bana anlatıldığına göre Uzunkum Plajının eski hali çok da yakışık görüntüsü olmayan bir yermiş ama daha sonra Fatsa Belediyesi tarafından yapılan çalışmalarla ailelerin bahar ve yaz aylarında zaman geçirebilecekleri muhteşem bir mesire alanı olmuş. Burada yaz etkinlikleri ve konserlerin yapılması da buraya bir avantaj sağlamış. Emeği geçen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ve ekibini kutluyorum." dedi.