HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
31 Mart 2024 Pazar Saat: 14:34

VEKIL ÖZER’IN HIZINA YETIŞILMIYOR!

AK Parti Ordu Milletvekili ve TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Mahmut Özer, Korgan halkının sorunlarına çözüm getirme misyonunu sürdürüyor. Sahada gerçekleştirdiği çalışmalarla, vatandaşların t
VEKIL ÖZER’IN HIZINA YETIŞILMIYOR!

AK Parti Ordu Milletvekili ve TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Mahmut Özer, Korgan halkının sorunlarına çözüm getirme misyonunu sürdürüyor. Sahada gerçekleştirdiği çalışmalarla, vatandaşların taleplerini hızla çözüme kavuşturan Vekil Özer, Korgan için önemli bir müjdeyi paylaştı.

 

Korgan İçin Yeni Yatırım Müjdesi

 

Vekil Özer’in daha önce Korgan için gerçekleştirdiği önemli hizmetlerin başında yol yapımı için ödenekler, Köy Yaşam Merkezleri ve Korgan Devlet Hastanesi'nin sınıfının yükseltilmesi gibi projeleri hayata geçirilmesi yer alıyor. Özer, bu kez de Korgan Meydan Projesi için önemli bir adım attı ve yeni müjdeyi vatandaşlarla paylaştı.

 

Özer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere değindi: “Korgan Meydan Projesi’nin hayata geçirilmesi için Korgan Jandarma Binası’nın taşınması ve Korgan Yeni Jandarma Binası yapımı İçişleri Bakanlığı’mız tarafından 2024 yılı Yatırım Programı’na alındı. Gerekli talimatı vererek projeyi Yatırım Programı’na aldıran İçişleri Bakanımız @AliYerlikaya’ya Ordulu hemşehrilerim adına şükranlarımı sunuyorum.”

 

Bu gelişmeyle birlikte, Korgan Meydan Projesi'nin hayata geçirilmesi için önemli bir adım atılmış oldu. İçişleri Bakanlığı'nın projeyi 2024 yılı Yatırım Programı'na alması, bölge halkı için büyük bir umut kaynağı oldu. Bu önemli adımla beraber yeni jandarma binasının inşası ve meydan projesinin tamamlanmasıyla birlikte Korgan'ın sosyal ve altyapısal gelişimine büyük katkı sağlanmış olacak.

Anahtar Kelimeler : VEKIL, ÖZER’IN, HIZINA, YETIŞILMIYOR!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız