HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
1 Nisan 2024 Pazartesi Saat: 09:53

GAZİ VURUŞU

SÖZ GÖTÜRMEZ KEYFE GÖRE YÖNETİLEN ÜLKE! Vicdanlara göre değil, keyfe göre yönetilen ülke Türkiye  bu! Bakar da görmezsen mesele yok. Okuma ayazma bilmesen de hiç mesele yok, ANLAMAZ Kİ ANLASA “Araştırma ekosisteminin daima merkezi
GAZİ VURUŞU

SÖZ GÖTÜRMEZ

KEYFE GÖRE YÖNETİLEN ÜLKE!

Vicdanlara göre değil, keyfe göre yönetilen ülke Türkiye  bu! Bakar da görmezsen mesele yok. Okuma ayazma bilmesen de hiç mesele yok,

ANLAMAZ Kİ ANLASA

“Araştırma ekosisteminin daima merkezinde bulunan kütüphaneler, günümüzde dijital dönüşümün de etkisiyle bilgi gereksinimi hisseden bireyler arasında zamandan ve mekândan bağımsız olarak bir köprü oluşturmaktadır. Bu fonksiyonel katkılarıyla kütüphaneleri her zaman üniversitelerin merkezinde düşünmek gerekmektedir. Ordu Üniversitesi olarak kütüphanemizi araştırma ekosistemiyle entegre ederek öğrencilerimizin araştıran ve sorgulayan bir neslin neferlerine dönüşmesini istiyor ve amaçlıyoruz. Bu nedenle kütüphane kaynaklarının geliştirilmesi için üniversite yönetimi olarak maddi manevi yönüyle kütüphanemize destek olmaktayız. Kitaplar insan zihinlerinin ufuklarını açan ve nesilden nesile kültürümüzü, tarihimizi ve büyük medeniyetimizi aktaran en önemli araçlardır. Ordu Üniversitesi Emin Çetinceviz Merkez Kütüphanemizde edebi türlerde pek çok eserimiz bulunmaktadır. Kıymetli öğrencilerimize alanları ne olursa olsun araştırmacı kimliklerinin yanında hayal güçlerinin de zenginleşmesi için kütüphanemizde bulunan roman türündeki eserleri de okumalarını tavsiye ederim.” (ODÜ Rektörü Prof.Dr Orhan Baş)

Fotoğraflı YORUM

ORDU İŞTE! Siyaset ile spor ayrılmaz kardeş oldu gitti ya.

GÜNBEGÜN

BİR MESAJ

USTA İLETİŞİM

Serkan USTA

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

İMREN KURUKAHVECİ

Sahipliğini  yılların tecrübesi  hoş sohbet isim Mehmet Akyurt’un yaptığı İmren Kurukahveci, günlük taze kuru kahve ve kuruyemiş çeşitleriyle müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Merkez: Hükümet caddesi NO: 4-A  adresinde hizmet veren İmren Kurukahveciye 214 18 77 ve 212 02 92 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                İmren Kurukahveci  sahip ve çalışanlarına her zaman olduğu gibi bol kazançlar diliyoruz.

MİSLİNA İLETİŞİM

İşletmeciliğini çeyrek asırlık tecrübe  Murat Akkaya’nın yaptığı Mislina iletişim müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                O ve 2. El Cep telefonu ile aksesuarlarının satış adresi olan Mislina iletişim, Düz mahalle kültür caddesi no: 10-A adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken, Mislina iletişime,0532 594 00 29 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Mislina iletişime, hayırlı kazançlar diliyoruz.

           YENİ DOĞUŞ

AKVARYUM VE KUŞ GALERİSİ

Yeni Doğuş akvaryum ve kuş galerisi “Mükemmeli arayanların yeri” sloganıyla müşterilerinin hizmetinde olmayan devam ediyor.

                Sahipliğini hoş sohbet (Olgun) Nihat Kul’un yaptığı , balık ve kuş ürünleri, kafes çeşitleri ve aksesuarlarının satış adresi Yeni Doğuş Akvaryum ve kuş galerisi, Düz Mahalle Kültür caddesi NO: 7-8 adresinde hizmet veriyor.

                Çeyrek asırlık tecrübenin adresi  Yeni Doğuş akvaryum ve kuş galerisine 0532 643 68 71 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

Yeni Doğuş Akvaryum ve kuş galerisi sahip ve çalışanlarına bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

ORDU KANBEROĞLU

Ordu Kanberoğlu turizm ve seyahat otobüs işletmesi çeyrek asırlık tecrübe  Zeki Gül’ün önderliğinde  müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                ‘Sevdiklerinize kavuşturur’ sloganıyla hizmet veren Kanberoğlu Turizm Seyahat ve Otobüs işletmesine 233 14 22 ve 234 42 99 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Türkiye’nin her tarafına ulaşabileceğiniz, Kanberoğlu Turizm ve seyahat otobüs işletmesine kazasız  günler  ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

 

LAMI CİM İYOK

Olay sorun ve anlama özürlülere kafa ve beyin yorma. Bırak nereden inceyse oradan kopsun. Hayatı olduğu gibi kabul et, nasılsa bugün var yarın yoksun…

 

 

 

 

 

OLDUM OLASI

Ölümlü bu hayatta, eğer ki  hayal kırıklığı yaşamak istemiyorsan; sana senden başka yardım edecek yokmuş gibi yaşa!

 

 

 

 

 

 

 

HARBİDEN

 Kendi sırrını dahi kendinden saklamak zorunda kaldığın ülke bu! Ahmağa yüz, abdala söz vermeye gelmez.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BUNLARI  BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Euro 2024 Avrupa Şampiyonası’nda grupların belli olduğunu, buna göre A Grubu: Almanya, İskoçya, Macaristan, İsviçre, B Grubu: İspanya, Hırvatistan, İtalya, Arnavutluk, C Grubu: Slovenya, Danimarka, Sırbistan, İngiltere, D Grubu: Polonya, Hollanda, Avusturya, Fransa, E Grubu: Belçika, Slovakya, Romanya, Ukrayna, İzlanda  ve F Grubu: Türkiye, Gürcistan, Portekiz, Çekya’dan oluştuklarını,

*************************

x-EURO 2024'e katılacak takımlara dağıtılacak para ödülü miktarı, EURO 2020 ile aynı seviyede, yani toplam 331 milyon euro olacağını,

Turnuvaya katılacak takımlara para ödülü dağıtım sisteminin ise;

Katılım ücreti: 9,25 milyon euro

Maç bonusu: Galibiyet için 1 milyon euro, beraberlik için 500 bin euro

Son 16 turuna katılma hakkı: 1,5 milyon euro

Çeyrek finale kalma hakkı: 2,5 milyon euro

Yarı finale kalma hakkı: 4 milyon euro

EURO 2024 şampiyonuna 8 milyon euro tutarında ek ödeme yapılacağını, şampiyon takımın gruptaki 3 maçını da kazanması durumunda alabileceği maksimum para ödülünün de  28,25 milyon euro olacağını, ayrıca  ikinci olana ise 5 milyon euro tutarında ek ödeme yapılacağını,

************************

x-Yüksek Seçim Kurulu’Nun , 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin bazı yerlerde iptal edilmesi durumunda, yenileme seçimlerinin 2 Haziran Pazar günü yapılmasına karar verdiğini,

************************

x-Milli Eğitim Bakanlığı’nın , 31 Mart Yerel Seçimleri nedeniyle 1 Nisan'da okulların tatil edildiğini duyurduğunu,

************************

x-1 Nisan 2024 Pazartesi günü itibarı ile kış lastiği uygulamasının sona ereceğini,

************************

x-AK Parti Ordu Milletvekili Mahmut Özer’in , Ordu’da Bağımlı Hastalar için Rehabilitasyon Merkezi'nin kurulması talebinin gerçekleştiğini belirttiğini,

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız